Yandex Metrica

'Kureyşi' operasyonundan yeni detaylar: 'Aylarca dışarı çıkmamış'

'Kureyşi' operasyonundan yeni detaylar: 'Aylarca dışarı çıkmamış'

MİT tarafından Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen terör örgütü DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin El-Kureyşi'nin, MİT'ten saklanmak için Miske köyündeki villadan aylardır dışarı çıkmadığı öğrenildi.

Dünya

23.01.2024, 20:49

Milli İstihbarat Teşkilatı, Zeytindalı Harekatı bölgesinde terörle mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Geçen gün gerçekleştirilen nokta operasyonla terör örgütü DEAŞ'ın sözde lideri Kureyşi etkisiz hale getirildi. Sözde lider yakalanacağını anlayınva üzerindeki intihar yeleğini patlattı. Operasyon dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

GİZLENDİĞİ YERDEN HİÇ DIŞARI ÇIKMAMIŞ

Operasyon, köy merkezine 700 metre mesafedeki iki katlı villada gerçekleşti. Villanın bulunduğu Miske köyü sakinleri, teröristin kendisini gizlediğini ve hiç dışarı çıkmadığını söyledi:

"Allah biliyor kimse bu şahsı görmedi tanımıyor. Ne çocuklarını ne kardeşlerini gördük. Nereden geldi nereden gitti kimse bilmiyor. Villanın sahibinin bunlarla alakasını bilmiyoruz ama onun da haberi yoktu. Gece vakti ateş seslerini ve füze seslerini duyduk. Herkes çok korktu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading