Yandex Metrica

Kremlin Sözcüsü Peskov'dan dikkat çeken Erdoğan övgüsü! Paris ve Berlin dinlemedi, Ankara farklı

Kremlin Sözcüsü Peskov'dan dikkat çeken Erdoğan övgüsü! Paris ve Berlin dinlemedi, Ankara farklı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'nin arabulucuk başta olmak üzere birçok konuda büyük çaba gösterdiğini ifade ederken, 'Ankara, Paris ve Berlin'den farklı bir pozisyon alıyor' ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 19:58

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD, Fransa ve İngiltere’nin, Ukrayna'nın kendi topraklarında "kirli bomba" kullanmaya hazırlandığı yönündeki iddiaları reddetmesini değerlendirdi.

İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: Esir takası olacak mı? İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: Esir takası olacak mı? Haberi Görüntüle

''İNANIP İNANMAMAK ONLARA KALMIŞ''

Rusya’nın söz konusu iddialarını ilgili taraflara ilettiğini belirten Peskov, "Rusya’nın ilettiği bilgilere inanılmaması, kirli bomba kullanılmasına yönelik tehlikeyi ortadan kaldırmıyor. Böyle bir tehdit var ve bu bilgi savunma bakanının muhataplarına iletildi. İnanıp inanmamak onlara kalmış." dedi.

Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Haberi Görüntüle

''ANKARA FARKLI TAVIR ALIYOR''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müzakerelerin organize edilmesi yönündeki çabalarını öven Dmitriy Peskov, "Ankara, Paris ve Berlin'den farklı bir tavır alıyor. Ve arabuluculuk çabalarını devam ettirmeye hazır olduğunu açıkladı. Fransa lideri Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Rusya'nın pozisyonunu dinlemeye veya arabuluculuk girişimlerine dahil olmaya ilgi göstermedi." şeklinde konuştu.

İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri Heniyye'nin bir torunundan daha acı haber! İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri... Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN İKİLİ ANLAŞMADA BÜYÜK ROL OYNADI''

Uluslararası haber ajansı Agence France-Presse (AFP) ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Moskova ve Kiev arasında 24 Şubat'ta başlayan işgalden bu yana imzalanabilen somut iki anlaşmada rol oynadığını vurgulayan AFP, Temmuz ayındaki tahıl anlaşması ile Eylül ayındaki esir takasını hatırlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading