Yandex Metrica

Kraliyet'ten Prens Harry ve Meghan'a tebrik

Kraliyet'ten Prens Harry ve Meghan'a tebrik

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Diana ismini verdiği ikinci çocukları dünyaya geldi. Kraliyet üyeleri, çifti sosyal medya hesaplarından tebrik etti.

Dünya

23.01.2024, 17:32

Sussex'ler resmen dört kişilik bir aile oldu. Düşes Meghan Markle, 4 Haziran Cuma günü ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Sussex Dükü ve Düşesi'nin temsilcileri, dün sabah erken saatlerde bebek haberlerini doğrulayan bir bildiri yayınladı. Çift, kızlarına Lilibet 'Lili' Diana adını verdi. 

Yapılan açıklamada, "Sussex Dükü ve Düşesi Prens Harry ve Meghan'ın kızları Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor'un dünyaya gelmesi büyük bir sevinç. Lili, 4 Haziran Cuma günü sabah 11:40'ta Santa Barbara, CA'daki Santa Barbara Cottage Hastanesi'ndeki doktorların ve personelin güvenilir bakımında doğdu." denildi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

PRENS WİLLİAM VE KATE'DEN MESAJ

Cambridge Dükü William ve Düşesi Kate, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Lili bebeğin doğumuna dair mutlu haber hepimizi sevindirdi. Tebrikler Harry, Meghan ve Archie" ifadeleri kullanıldı.

style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)'in paylaştığı bir gönderi

OLAY YARATAN RÖPORTAJ

2020 yılında kraliyet görevlerinden çekilerek ABD, Güney Kaliforniya'ya taşınan Harry ve Meghan'ın, Oprah Winfrey'e verdikleri röportaj gündem olmuştu. Çift, saraydaki yaşamlarına ilişkin olumsuz tecrübeleri aktarırken, kraliyeti ırkçılıkla suçlamıştı.

Meghan Markle, hamileliğine dair yaptığı açıklamada, "Ben hamileyken bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Oğlum doğduğunda ten rengi ile ilgili konuşmalar yapılıyordu." demişti. Çiftin bu röportajı, dünya gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading