Yandex Metrica

Kraliçe Elizabeth, Ronaldo'dan imzalı forma istedi mi?

Kraliçe Elizabeth, Ronaldo'dan imzalı forma istedi mi?

Kraliçe II. Elizabeth'in, 80 tane Manchester United forması sipariş ettiği ve Ronaldo'dan imza istediği iddia edildi. Peki bu iddia gerçek mi?

Dünya

23.01.2024, 17:55

Christiano Ronaldo'nun 12 yıl aradan sonra Manchester United'a geri dönüşü spor camiasında büyük olay yarattı. Haberin ardından sosyal medyada Kraliçe II. Elizabeth'in kraliyet için 80 adet Manchester United forması sipariş verdiği iddiası ortaya atıldı. Hatta iddiaya göre Kraliçe, Ronaldo tarafından imzalanan ilk formanın kendisine ayrılmasını talep etti.

Manchester United'ın Christiano Ronaldo'nun dönüşünü duyurmasından sonra, "Sport Innovation Society" isimli Twitter hesabının attığı bir twit gündeme oturdu. Kraliçe II. Elizabeth'in Christiano Ronaldo'dan imzalı bir forma talep ettiği öne sürüldü. Ancak bu gerçek bir haber değil. İngiltere kraliçesi ne 80 tane forma sipariş etti ne de Ronaldo'dan imza istedi.

"DOĞRULUĞUNU TEYİT EDEMEDİK"

İddiayı ortaya atan hesap daha sonra bu twitini silerek kamuoyundan özür diledi. Hesap, şu mesajla özür diledi: "Kraliçe ve Ronaldo'dan gelen haberin doğruluğunu teyit edemediğimiz için twiti silmeye karar verdik. Özür dileriz." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading