Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kovid'i Çin geliştirdi parasını ABD ödedi

Kovid'i Çin geliştirdi parasını ABD ödedi

Trump'ın danışmanı Peter Navarro, Washington Times'taki çarpıcı yazısında koronavirüsün biyolojik silah olarak ABD desteğiyle Çin'de üretildiğini kaydetti.

Dünya

23.01.2024, 17:33

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın Ticaret Danışmanı Peter Navarro, dünyada şimdiye dek 3,6 milyon insanın ölümüne neden olan Kovid-19 virüsünün Çin'in Vuhan kentindeki laboratuvarda üretildiğini, bunun için gerekli finansmanın ise ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü'nce karşılandığını kaydetti. 

Joe Biden'ın Bilim Başdanımanı Dr. Anthony Fauci tarafından yönetilen Enstitü, Navarro'ya göre virüsün geliştirilmesine yardımcı oldu. 'Koronavirüsle mücadelede halkı bilgilendirdiği için' İsrail'deki Tel Aviv Üniversitesi tarafından 1 milyon dolar parayla ödüllendirilen Fauci, geçtiğimiz günlerde haberlere yansıyan ve virüsün Çin'de geliştirildiği tezini ciddiye aldığını gösteren e-postalarıyla gündemdeydi.

İşte Trump'ın ekibindeki Peter Navarro'nun yazısından dikkat çeken kısımlar: 

VİRÜSÜ BAŞKA BİR ŞEYE DÖNÜŞTÜRDÜLER

  • Geçen yıl Dr. Anthony Fauci, Kovid-19'u büyük olasılıkla Çin'in Vuhan kentindeki bir biyolojik silah laboratuvarından geldiğini iddia eden Senatör Tom Cotton ve Fox'tan Maria Bartiromo'ya karşı sert bir şekilde itiraz etmişti. Oysa şimdi, pandemiyi yaratmadaki muhtemel rolünü örtbas etmeye çalıştığını kısa süre önce ortaya dökülen e-postalarından biliyoruz. 
  • Virüs Vuhan laboratuvarından geldiyse -ki bu neredeyse kesindi- virüs, işlev kazanımı araçları denen araçlar kullanılarak silah haline getirildiyse -ki bu neredeyse kesindir- ve bu deneylerin masrafları Fauci'nin Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü tarafından ödendiyse - ki kesinlikle öyleydiler- o zaman Dr. Fauci, pandeminin Amerikan vaftiz babasıdır.
  • Kovid-19, dünya çapında yarım milyondan fazla Amerikalıyı ve 3,6 milyondan fazla kurbanı öldürdü. Bu ölümcül virüs ilk olarak ıslak bir pazarın, Çin'in Vuhan Viroloji Enstitüsü'nün yakın çevresinde ortaya çıktı. Bilim adamları binlerce olasılığı test ettikten sonra, virüsün doğal olarak insanlara sıçradığı bir 'kaynak hayvan' bulamadılar. Asıl kaynak Vuhan'daki biyolojik silah laboratuvarıydı. 

KARŞI TEZLERİ ÖNCE SUSTURDU, SONRA...

  • Fauci'nin örtbas girişimi, 31 Ocak 2020'de Scripps Araştırma Enstitüsü bilim adamı Kristian Andersen'den gelen bir e-posta ile başladı. Andersen, Fauci'ye öldürücü patojenin at nalı yarasa virüsüne benzemesine rağmen 'olağandışı özelliklerinin sonradan tasarlanmış' olduğunu gösterdiğini yazdı. Tam o sırada Dr. Fauci, Amerikan başkanına Kovid-19'un muhtemelen insanlara saldırmak için bir laboratuvarda tasarlandığını itiraf etmeliydi. O takdirde mücadelemiz daha farklı olurdu ve yüzbinlerce hayatı kurtarabilirdik. Komünist Çin'den derhal işbirliği talep ederdik ve onu dünyaya saldığı katliamdan mali ve ahlaki olarak sorumlu tutardık.
  • Fakat Dr. Fauci bunu yapmak yerine, laboratuvar kaynaklı teoriyi tamamen reddeden bir yazıyı Nature Medicine dergisine yazması için Kristian Andersen'i ikna etti. 17 Nisan'da Dr. Fauci, Beyaz Saray'daki bir basın brifinginde, Kovid-19'un bir tür hayvandan diğerine atlayan bir virüs olduğu iddiasıyla Anderson'un yazısına atıf yapacaktı. 
  • Oysa gerçek şuydu: Çin'de 'Yarasa Kadın' lakaplı Shi Zhengli, Kovid-19'a benzeyen at nalı virüslerini 800 mil uzaklıktaki mağaralardan Vuhan laboratuvarına getirdi. Daha sonra, bu virüslerin insanlara saldırma yeteneğini geliştirmek için Fauci tarafından finanse edilen ve yetkilendirilen 'işlev kazanımı' deneylerinde kullandı.

EKİPTE RALPH BARIC VE PETER DASZAK DA VAR

  • Yarasa Kadın'ın deneyleri, doğrudan Dr. Fauci tarafından finanse edildi. Virüs geliştirmeye katkı sağlayanlar arasında Kuzey Carolina Üniversitesi'nden Ralph Baric ve New York EcoHealth Alliance'dan Peter Daszak da yer alıyor. Bay Daszak, bir TV röportajında, yarasa virüslerini silahlandırmak için omurgaya malzeme enjekte etmenin ne kadar kolay olduğunu övünerek anlatmıştı! 
  • O sırada bir Beyaz Saray yetkilisi olarak size söyleyebilirim ki, Dr. Fauci, başkan veya üst düzey yetkililere bilgi vermek yerine virüse işlev kazandırma deneylerine devam etmek için onay almak üzere Beyaz Saray kapısını aşındırıyordu. Dr. Fauci hem Tanrı'yı ​​oynuyor hem de dünyayı yakıp kül eden bir ateşle oynuyordu.
  • Trump yönetimine hizmet ederken, Dr. Fauci ile sık sık çatıştım ve o zamanlar onun hakkında söylediğim her şey bugün tam olarak doğrulandı. Fauci, bize şeytani gerçeğini anlatmak yerine, kahraman ve kurtarıcıyı oynadı ve alaycı bir şekilde kendini herkesten daha iyi bilen bilge olarak konumlandırdı. Dr. Fauci çaresiz, köşeye sıkışmış bir adam. Makamlarından derhal kovulmalı. Hem Kongre hem de medya Fauci'den hesap sormalı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading