Yandex Metrica

Kovid-19'u 2015'te öngören Bill Gates'ten yeni uyarı! İnsan yapımı virüs çok daha acımasız olacak

Kovid-19'u 2015'te öngören Bill Gates'ten yeni uyarı! İnsan yapımı virüs çok daha acımasız olacak

Dünyaca ünlü milyarder Bill Gates, yeni bir pandemi konusunda uyarıda bulundu. Koronavirüs konusunda 2015'te uyarı yapan Gates, yeni pandeminin insan yapımı ve çok daha acımasız olacağını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:21

Bill Gates'ten dünyaya yeni uyarı geldi. 2015'te dünyanın büyük bir salgına hazır olmadığını söyleyen ve Koronavirüs pandemisinin ardından geçmişteki açıklamaları çokça konuşulan Gates, yeni bir uyarı daha yaptı. 

İsrail'de kritik toplantı: Netanyahu'nun tutuklanma ihtimali görüşüldü İsrail'de kritik toplantı: Netanyahu'nun tutuklanma ihtimali görüşüldü Haberi Görüntüle

'SIRADAKİ PANDEMİ KORONAVİRÜSTEN BİLE ACIMASIZ OLACAK'

Avustralya'nın başkenti Sidney'de bir konferansta konuşan Gates, dünya liderlerine çağrı yaptı. İngiliz Daily Mail gazetesine göre Gates, sıradaki pandeminin insan yapımı ve koronavirüsten bile daha acımasız olacağına dikkat çekti. 

Gates, dünya liderlerinin farklılıkları bir kenara bırakarak şimdiden hazırlıklara başlaması gerektiğini belirtti ve daha fazla küresel işbirliği çağrısında bulundu. 

Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Haberi Görüntüle

'DÜNYAYA MALİYETİ 10 TRİLYON DOLAR'

Senaryosunun gerçekleşmesi halinde bunun dünyaya ekonomik maliyetinin 10 trilyon dolar olacağını belirtti. Gates, kabus senaryosuna hazırlıklı olmak için her beş yılda bir hem ülke hem de bölgesel düzeyde bir tatbikat yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Gates, daha önce de Kovid-19'un son pandemi olmayacağını belirtmiş ve yeni bir salgın meydana gelmesini engellemek için karar almıştı. Yeni bir küresel salgına karşı müdahale ve mobilizasyon için kurulan GERM ekibine 1 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıklamıştı.

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar... Haberi Görüntüle

3 BİN KİŞİLİK EKİP KURUYOR

Gates'in planı, ayrıca, dünya çapında teşhis ve sağlık sistemlerine yönelik Ar-Ge'ye daha fazla destek sağlamayı da içeriyor. Pandemiyi engellemek üzere kurulan ekibin epidemiyolog, veri bilimci, lojistik uzmanı, iletişim ve dipllomasi beceilerine sahip uzmanların yer aldığı 3 bin kişiden oluşacağı belirtiliyor. 

Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı: Başkent karanlığa gömülmeden silah gönderin! Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı:... Haberi Görüntüle

'KOVİD-19'U İLK 100 GÜNDE DURDURABİLSEYDİK...'

Kovid-19'un yayılmasını ilk 100 günde durdurabileydik, virüs sebebi ile ölenlerin yüzde 98'inden fazlasının bugün hayatta kalacağını savunan Gates, GERM'in ana hedefini "Görev, salgınları pandemi haline gelmeden durdurmaktır" şeklinde özetliyor.

İran'ı vurmaya hazırlanan İsrail'i durduran telefon: Bu gece değil İran'ı vurmaya hazırlanan İsrail'i durduran telefon: Bu gece değil Haberi Görüntüle

KOMPLO TEORİSYENLERİ GATES'E KARŞI

Kovid-19 pandemisi süresince Gates'i hedef alan komplo teorisyenleri, Gates'in kanıtı olmamasına rağmen şirketleri tarafından geliştirilen mikroçiplleri aşı yoluyla insanlara yerleştirdiğini iddia etmişti. 

İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü Haberi Görüntüle

Gates ise komplo teorisyenlerine şu şekilde cevap vermişti:

Gates Vakfı aşılarla, yeni aşıların icadıyla ve aşıları finanse etmeyle çok ilgileniyor. Bu çabalarla on milyonlarca hayat kurtarmış olmaktan gurur duyuyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading