Yandex Metrica

Koronavirüsün başladığı yer yeniden karantinaya giriyor!

Koronavirüsün başladığı yer yeniden karantinaya giriyor!

Dünyayı tehdit eden koronavirüsün ilk belirlendiği şehir olarak 76 gün karantinanın uygulandığı Wuhan'da 4 asemptomatik vaka bildirildi. Wuhan yeniden 3 günlük karantinaya giriyor.

Dünya

23.01.2024, 19:36

Küresel çapta krize neden olan koronavirüsün çıkış şehri Wuhan’da ilk kez 22 Ocak 2020’de uygulanan karantina 76 gün yürürlükte kalmıştı.

Biden tatilini yarıda kesti: İran'ın İsrail'e saldırısı için son saatler Biden tatilini yarıda kesti: İran'ın İsrail'e saldırısı için son saatler Haberi Görüntüle

ASEMPTOMATİK 4 VAKA BİLDİRİLDİ

Wuhan, salgın nedeniyle karantina uygulanan ilk kent olmuştu.

Yeniden alarma geçen kentte asemptomatik 4 vaka bildirildi.

Kenya'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 asker hayatını kaybetti Kenya'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 asker... Haberi Görüntüle

3 GÜN KARANTİNA KARARI ALINDI

Yetkilileri harekete geçerken, "Sıfır vaka" politikası kapsamında, 4 vakanın görüldüğü Jiangxia bölgesinde 3 günlük karantina kararı alındı.

970 binden fazla nüfuslu Jiangxia’de "geçici kontrol önlemleri" olarak adlandırılan kısıtlamalar dün sabah saatlerinden itibaren uygulamaya başladı.

Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan edeceklerini yineledi Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan... Haberi Görüntüle

BİRÇOK MEKAN KAPATILDI

Barlar, sinemalar ve internet kafeler dahil eğlence mekanları, küçük klinikler pazar yerleri, ibadethaneler kapatılırken, konserler, konferanslar, büyük toplantılar da yasaklandı.

Otobüslerden metroya kadar tüm toplu taşıma hizmetleri durduruldu ve bölge sakinlerinden zorunlu olmadıkça evlerini terk etmemeleri istendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading