Yandex Metrica

Koronavirüs açıklamaları olay olmuştu! Bill Gates'ten şimdi de Çiçek hastalığı hakkında olay sözler! Biyolojik silah olarak kullanacaklar

Koronavirüs açıklamaları olay olmuştu! Bill Gates'ten şimdi de Çiçek hastalığı hakkında olay sözler! Biyolojik silah olarak kullanacaklar

Geçmiş dönemde koronavirüs uyarısı yapan ve salgın olunca tepkilerin odağında kalan Bill Gates daha vahim bir iddiada bulundu. Gates, çiçek hastalığının tehlikeli kişiler tarafından biyolojik silah olarak kullanılabileceğine işaret etti.

Dünya

23.01.2024, 18:15

Bir süredir Türkiye’nin Ege kıyılarında yaptığı tatille konuşulan dünyanın en zengin isimlerinden Microsoft’un kurucusu Bill Gates, hükümetleri gelecekte olabilecek pandemi riskine ve ‘biyo-terörizm’e karşı uyardı.

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi! Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için... Haberi Görüntüle

HÜKÜMETLERİ BİYOLOJİK SİLAH NOKTASINDA UYARDI

Microsoft’un milyarder kurucusu, teröristlerin çiçek hastalığını biyolojik silah olarak kullanabileceğini öne sürerken, hükümetleri, bu tarz felaketlere hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

Gates, havaalanlarına yapılan çiçek hastalığı saldırıları gibi biyoterörizm eylemlerine hazır olunması gerektiğini ifade ederken, ‘Tamam, ya bir biyoterörist 10 havaalanına çiçek hastalığı getirdiyse? Biliyor musun, dünya buna nasıl tepki verirdi?’ dedi.

çiçek

Konuşmasında Gates, “Umarım beş yıl içinde ‘Bir sonraki pandemiye hazırız' adlı bir kitap yazacağım. DSÖ gözetimindeki bir Pandemi Gücü (Gates'in ifadesiyle germ-games) için yılda yaklaşık bir milyar fon toplamalıyız”. ifadelerinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading