Kişinev'deki 5'li zirve başladı: Azerbaycan, Ermenistan, Almanya, Fransa ve AB aynı masada!
Avrupa Siyasi Topluluğu'nun ikinci zirve toplantısı Moldova'nın başkenti Kişinev'de yapılıyor. Bu toplantı çerçevesinde Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile Almanya Başbakanı Scholz'un katılımıyla Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan arasında da bir görüşme gerçekleştiriliyor.
Dünya
01.06.2023, 19:03

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Moldova'nın başkenti Kişinev'de. Avrupa Siyasi Topluluğu'nun ikinci zirve toplantısı çerçevesinde AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un katılımıyla Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasındaki 5'li görüşme başladı.
EN SON 25 MAYIS'TA GÖRÜŞTÜLER
Aliyev ve Paşinyan, en son 25 Mayıs'ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katılımıyla Rusya'nın başkenti Moskova'da üçlü toplantıda bir araya gelmişti.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!