Yandex Metrica

DOLAR

32.58

%0.11 expand_less

EURO

34.91

%0.13 expand_less

ALTIN

2437.90

%0.38 expand_less

BIST

9645.02

%0 expand_less

BTC ($)

66671.77

%0.53 expand_less

Kim Jong-un kızını ilk defa füze denemesinde gösterdi

Kim Jong-un kızını ilk defa füze denemesinde gösterdi

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip ederken ilk defa kızıyla görüntülendi.

Dünya

23.01.2024, 20:05

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip etti. Kuzey Kore lideri, kıtalararası füze denemesinde ilk defa kızıyla görüntülendi.

Kim ile adı açıklanmayan çocuğun, başkent Pyongyang'daki havaalanında kurulan füze platformu çevresinde görüldüğü fotoğraflara yer verildi. Adı belirtilmeyen çocuk, ilk kez kameraların karşısına çıktı.

Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu tespit edildi! Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu... Haberi Görüntüle

EL ELE YÜRÜDÜLER

"Hwasong-17" füzesinin fırlatışını gösteren fotoğraflarda Kim'in, elinden tuttuğu 12-13 yaşlarındaki beyaz montlu bir kız çocuğu ile yürüdüğü anlar objektiflere yansıdı.

Türkiye'den yeni NAVTEX! Yunan basını korku ile duyurdu: 23 Yunan adası tehlikede... Türkiye'den yeni NAVTEX! Yunan basını korku ile duyurdu: 23 Yunan... Haberi Görüntüle

EFSANE BASKETBOLCU İSMİNİ SÖYLEMİŞTİ

Daha önce NBA'de forma giyen ABD'li basketbolcu Dennis Rodman, 2013 yılında Kuzey Kore'ye yaptığı ziyaretin ardından İngiliz basınına verdiği demeçte Kim ile eşi Ri Sol Ju'nun "Ju Ae" adında bir bebeği olduğu bilgisini paylaşmıştı. Rodman, "Bebekleri Ju Ae'yi kucağıma aldım, Bayan Ri ile de konuştum." ifadesini kullanmıştı.

İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri Heniyye'nin bir torunundan daha acı haber! İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri... Haberi Görüntüle

''SAYGIDEĞER FIRST LADY'' UNVANINI ALDI

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un eşi Ri, 2018 yılından sonra "saygıdeğer first lady" unvanı ile anılmaya başlanmıştı. Ri'nin 2012'de hamile olduğu iddia edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading