Yandex Metrica

Kilisede tamirat yaparken bulduğu şey şoka uğrattı! Tesisatçı hemen polisi aradı

Kilisede tamirat yaparken bulduğu şey şoka uğrattı! Tesisatçı hemen polisi aradı

ABD'de bir kilisede çalışan tesisat ustası, çalışma yaptığı sırada duvarda yüzbinlerce dolar para ve çek buldu.

Dünya

23.01.2024, 18:24

Teksas'ın Houston bölgesinde bulunan Lakewood Kilisesi'nde çalışan bir tesisat ustası başından geçen olayı bir radyo programına anlattı. 

Adının Justin olduğunu söyleyen tesisatçı, 10 Kasım günü kilisede tamirat işleriyle uğraşırken bulduğu yığınla para karşısında şok geçirdiğini ifade etti.

Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden düştü? Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden... Haberi Görüntüle

PARALARI TUVALETE SAKLAMIŞLAR 

Tesisatçı, kilisenin tuvaletlerinden birini tamir etmek için söktüğünü arkasından da 500 civarı zarfın düştüğünü söyledi. 

Justin, zarflarda binlerce dolar nakit para ve çek bulunduğunu görünce şaşırdığını belirtti. 

İran medyası dünyaya böyle duyurdu: İsrail bağlantılı gemiye el konuldu İran medyası dünyaya böyle duyurdu: İsrail bağlantılı gemiye el konuldu Haberi Görüntüle

KİLİSE'DE 2014 YILINDA HIRSIZLIK OLAYI YAŞANMIŞTI 

2014'te Lakewood Kilisesi'nde büyük bir hırsızlık yaşanmıştı. Yetkililer polise ihbarda bulunmuş, soruşturma sonrasında kasadan yaklaşık 600 bin dolar paranın çalındığı ortaya çıkmıştı. Polis bu paranın 200 bininin nakit 400 bininin ise çek olduğunu belirtmişti. 

Tesisatçının bulduğu paraların soygunla alakası olup olmadığı henüz tespit edilemedi. Kilise de konuyla alakalı bir açıklama yapmadı. 

Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere ve Ürdün düşürdü! Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere... Haberi Görüntüle

OLAYLA ALAKALI SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Houston Polis Teşkilatı, olayla alakalı soruşturma başlattı. 

Kiliseyi eşi Joel Osteen'le birlikte işleten Victoria, tesisatçıya minnettar olduğunu söyleyerek "Dünyadaki en dürüst kişilerden biri olmalı. Hiçbir güvenlik kamerasının bulunmadığı bir tuvaletten söz ediyoruz. Paranın bir kısmını cebine atabilirdi ama o hemen olayı bildirdi" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading