Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun değişimi Batı medyasını şaşırttı: Türkiye'de kimse ona inanmıyor

Kılıçdaroğlu'nun değişimi Batı medyasını şaşırttı: Türkiye'de kimse ona inanmıyor

Kemal Kılıçdaroğlu'na açık açık destek veren tetikçi Batı medyası sandıktan çıkan oyları görünce adeta geri vites yaptı. İngiltere merkezli Middle East Eye, Kılıçdaroğlu eleştirisinde bulunarak, "Sert adamı oynayıp yumruğunu masaya vurduğunda Türkiye'de kimse ona inanmıyor" dedi.

Dünya

23.01.2024, 20:56

Türkiye, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandı.

Milyonlar, hafta sonu sandık başına gidip tercihini yapacak ve ülkeyi yönetecek lider belirlenecek.

14 Mayıs seçimlerinden önce CUmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Batı medyası, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu güzellemeleri yapıyordu.

İlk turda büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu, milliyetçi rolüne bürünüp oylarını artırma yöntemine başvurdu ancak CHP liderinin bu değişimi Batı medyasını bile şaşırttı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na açık açık destek veren tetikçi Batı medyası sandıktan çıkan oyları görünce adeta geri vites yaptı.

Türkiye'deki seçimleri yakın mercek altına alan İngiltere merkezli Middle East Eye, 'Türkiye seçimleri: Batı neden bu kadar yanlış anladı?' başlıklı bir haber yayımladı.

Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Haberi Görüntüle

''MUHALEFETİN TOPARLANMASI 4 GÜN SÜRDÜ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk tur performasının muhalefette büyük hezimete neden olduğuna dikkat çeken gazete, şunları kaydetti;

"Muhalefetin toparlanması resmen 4 gün sürdü. O kadar büyük bir kargaşaya düştüler ki Kemal Kılıçdaroğlu 'ben buradayım' demek için bir video yayımlamak zorunda kaldı"

Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Haberi Görüntüle

Kendini öldü gösterdi parayı Moskova'da yedi: Dünya bu olayı konuşuyor... Kendini öldü gösterdi parayı Moskova'da yedi: Dünya bu olayı konuşuyor... Haberi Görüntüle

''KİMSE ONA İNANMIYOR''

Mültecileri kullanarak Kılıçdaroğlu'nun milliyetçi bir söylemle 'sert adamı' oynamaya çalıştığına dikkat çeken gazete, "Ancak kimse ona inanmıyor. Şu an yürüttüğü kampanya en zayıf ve güçsüz olanı suçlamaya dayanıyor. Yumruğunu masaya vurması da hiç inandırıcı değil. Sert adamı oynadığında Türkiye'de kimse ona inanmıyor" ifadelerini kullandı.

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

''KILIÇDAROĞLU VE BATI MEDYASI BU VERİLERE İNANDI''

Anketlerden de bahseden Middle East Eye, "Kılıçdaroğlu ve Batı medyası bu verilere inandı. Türkiye'deki katılımlar İngiltere ile ABD'dekileri gölgede bırakıyor. Örneğin, Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda katılım yüzde 72'nin altındaydı" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading