Yandex Metrica

Kiev karanlığa gömüldü! Şehrin enerji altyapısı çöktü

Kiev karanlığa gömüldü! Şehrin enerji altyapısı çöktü

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, Rusya'nın gece ve sabah saatlerinde kente yönelik saldırıları sonucu enerji altyapısının büyük hasar aldığını açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 20:15

Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Kiev'e İHA'lar ile saldırı düzenlendiğini duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi Irak ziyareti dünyada manşet: Yeni bir dönemin müjdecisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi Irak ziyareti dünyada manşet: Yeni bir dönemin... Haberi Görüntüle

RUS İHALARI İMHA EDİLDİ 

Ukrayna hava savunma kuvvetleri tarafından Kiev ve çevresindeki bölgelerde toplam 40 İHA'nın imha edildiği bilgisi paylaşan Kliçko, 'Komşu bölgelerde 15, Kiev bölgesinde 3 ve başkent üzerinde 22 İHA imha edildi' ifadelerine yer verdi. 

Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı: Başkent karanlığa gömülmeden silah gönderin! Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı:... Haberi Görüntüle

KİEV KARANLIĞA GÖMÜLDÜ 

Diğer yandan 'Şehrin enerji altyapısı Rus saldırısında hasar gördü' sözlerini kaydeden Kliçko, saldırılar sebebiyle kentte elektrik kesintileri yaşandığını ve ısıtıma sistemlerinde sorunlar yaşandığını belirtti. 

Kliçko, 31 Aralık'ta Kiev'e düzenlenen füze saldırısında ağır yaralanan bir sivilin bugün hastanede yaşamını yitirdiğini de kaydetti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading