Yandex Metrica

Kiev'deki bombardımanı gören Yunan bakan korktu: Türkiye'nin neler yapabileceğini gördüm

Kiev'deki bombardımanı gören Yunan bakan korktu: Türkiye'nin neler yapabileceğini gördüm

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bombalanan yerleri incelerken panikledi. Yunan Bakan, "Bombalanan Kiev, neyle karşı karşıya olduğumuzu açıklamak için ideal bir yer" şeklinde konuştu.

Dünya

23.01.2024, 19:59

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias Ukrayna'nın başkenti Kiev'e geldi. Dendias, Kiev'de iki gün önce "kamikaze" İHA saldırıları sonucu yıkılan apartmanın önüne gelerek incelemelerde bulunurken endişelerini dile getirdi.

Kiev ziyaretini Kathimerini gazetesine değerlendiren Dendias, bir kez daha Türkiye'yi suçlama çabası içine girdi. ''Türk tarafı, tamamen Rus yöntemlerini benimsemiş durumda." iddiasını ortaya atan Dendias, Ege ve Doğu Akdeniz'de yaşanan ihtilafa işaret ederken Ankara'nın kendilerine "Ukrayna olmak istemiyorsanız dikkatli olun" şeklinde mesaj gönderdiğini savundu.

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

''NEYLE KARŞI KARŞIYA OLDUĞUMUZU ANLAMAK İÇİN İDAEAL BİR YER''

Yunan Bakan Dendias, şunları kaydetti; ''Bombalanan Kiev, bir bakıma, biz Yunanlıların neyle karşı karşıya olduğunu dünya toplumuna açıklamak için ideal bir yer. Hem mevkidaşımla (Dmitro Kuleba) hem de Başkan Zelensky ile olan temaslarımda, ortak zorlukların daha da farkına vardım.

Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için hayatlarını tehlikeye atıyor Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için... Haberi Görüntüle

''İTTİFAKLARIMIZI İNŞA EDİYORUZ''

İki ülkenin doğusunda büyük ve agresif komşular var. Karşılaştığımız benzeri görülmemiş zorluğa yanıt veriyoruz. Türk agresifliğini, müttefiklere ve ortaklara anlatarak uluslararası hale dönüştürüyoruz. İttifaklarımızı inşa ediyoruz. Avrupalı ortaklarımız, ABD, daha geniş çevremizdeki ülkeler ve Hindistan ve Japonya gibi aynı değerleri paylaşan yükselen güçler ile."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading