Yandex Metrica

Kayıp Youtuber Gabby Petito'nun cansız bedeni bulundu

Kayıp Youtuber Gabby Petito'nun cansız bedeni bulundu

ABD'de nişanlısıyla birlikte çıktığı gezide kaybolan ve 11 Eylül'den beri aranan Youtuber Gabby Petito'nun cesedine ulaşıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:00

Teton ilçesi adli tabibi, yetkililerin hafta sonu Teton Ulusal Parkı yakınında buldukları cesedin, nişanlısıyla uluslararası yolculuğa çıkıp kaybolan 22 yaşındaki Gabby Petito'ya ait olduğunu doğruladı. Teton Adli Tıp Uzmano Dr. Brent Blue, ilk belirlemelere göre Petito'nun cinayet sonucu öldüğünü ancak ölüm nedeninin kesin sonucu için nihai otopsi sonuçlarını beklediğini söyledi.

Petito'nun aile avukatı Richard Stafford, Insider'a yolladığı açıklamada Grand Teton Ulusal Parkı sınırının yakınlarında bulunan kalıntıların Petito'ya ait olduğunu söyledi.

FBI Denver ofisi Twitter'da Wyoming'de bulunan cesedin 22 yaşındaki kayıp Youtuber'a ait olduğunu doğruladı ve adli tabinin ölüm nedeninin ilk belirlemesinin cinayet olduğunu söyledi. Ayrıca "Ölüm nedeni için nihai otopsi sonuçları bekleniyor" denildi.

FBI dahil olmak üzere yetkililer, Petito'nun nişanlısı Brian Laudrie'yi aramaya devam ediyor. FBI Denver ofisi özel ajanı Michael Schneider, Laundrie'nin şüpheli olduğunu belirterek, "Laundrie'nin bu konudaki rolü veya şu an nerede olduğu hakkında bilgisi olan herkes FBI ile iletişime geçmelidir." dedi.

Petito'nun nişanlısı Laundrie ile birlikte ülke turuna çıktığı, en son ailesiyle görüştüğünde ise Grand Teton Ulusal Parkı'nda olduğu biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading