Yandex Metrica
SON DAKİKA
Katliam yok, bu kez sadece halay: PKK'lı teröristler Amerikan askeriyle ateşten atlıyor

Katliam yok, bu kez sadece halay: PKK'lı teröristler Amerikan askeriyle ateşten atlıyor

2019 Nevruz bayramında kasaba halkını bir meydanda toplayıp üzerlerine bomba yağdıran ve kadınlarla çocukları diri diri yakan Amerikan ordusu, 2023'te Müslüman katliamına ara vererek sadece halay çekmekle yetindi: Ateş başında, Conilerin yanında yine PKK'lı teröristler vardı.

Dünya

23.01.2024, 20:37

Suriye'nin Deyrizor iline bağlı Bagoz bölgesinde kasaba halkını meydana toplayıp üstlerine bomba yağdıran Amerikan ordusu, yüzlerce kadın ve çocuğun öldürüldüğü katliamı PKK/YPG'li teröristlerle birlikte kutlamıştı. 20 Mart 2019 tarihli katliamdan 4 yıl sonra Müslümanları topluca öldürme faaliyetine ara veren ABD askerleri bu kez sadece Nevruz halayı çekmekle yetindi. 

Suriye topraklarının 3'te 1'ini PKK/YPG ile birlikte işgal eden Washington güçleri, terörün daimî finansmanı için Suriye halkına ait petrolü düzenli olarak çalmaya devam ediyor. Rejim bölgesinde ekmek fırınları ocak yakmak için akaryakıt bulamazken ABD-PKK ortaklığının bölgeden günde 90 bin varil çalmakta olduğu belirtiliyor. 

Terör ordusunu Türkiye'ye karşı eğitip donatan Amerikan Merkez Komutanlığı (CENTCOM), DEAŞ'a Karşı Birleşik Ortak Görev Gücü (Combined Special Ops Joint Task Force-Levant) adı altında PKK'yı geliştirmeye devam ediyor.

Suriye'de resmi rakamlara göre 900 kadar olduğu ifade edilen Amerikan askerleri, Haseke'de Nevruz kutlamasını teröristlerle birlikte yaptı. Ateşin üstünden atlayıp PKK/YPG'lilerle halay çeken ABD'liler, geçtiğimiz günlerdeki helikopter kazasıyla bozulmuş moralleri düzeltmeye çalıştı.

Pentagon'un PKK'ya helikopter tedarik ettiği geçtiğimiz günlerdeki kaza sonucu ortaya çıkmıştı. Irak'ta Süleymaniye merkezli Talabani aşiretine verilen helikopterlerin DEAŞ'a Karşı Birleşik Ortak Görev Gücü Komutanı Matthew McFarlane'in bilgisi dahilinde PKK/YPG'ye tahsis edildiği anlaşıldı. 

Mehmetçiğin operasyon yürüttüğü Gare kampına Suriye ve Kandil'den terörist taşıyan helikopterlerden biri Duhok'ta düştü; diğer helikopterin ise Gare kampı yakınlarına acil iniş yaparak bir daha kalkamadığı sanılıyor. Bu olayla birlikte ABD ordusu bir kez daha suçüstü yakalandı. 

Husiler duyurdu: ABD ve İngiltere Yemen'e 10 saldırı düzenledi Haberi Görüntüle

Gazze için kritik uyarı: İnsan yapımı bir felaket, halkın yarısı... Haberi Görüntüle

O VAHŞETİ KİMSE UNUTMADI

PKK/YPG'li teröristler 20 Mart 2019 tarihinde Amerikan askerlerinin talimatıyla Deyrizor'daki Bagoz kasabası halkını bir meydanda topladı. Bölgeden tahliye edileceklerini düşünen yüzlerce kadın ve çocuk, birazdan ABD uçaklarının oraya bomba yağdıracağından habersizdi. Kalabalık grup açık arazide bekleşirken DEAŞ bahaneli meşhur katliam başladı. Bagoz'da birkaç dakika içerisinde etrafa yüzlerce ceset saçıldı. 

Bölgeden yansıyan dehşet verici fotoğraflar, ölen anne-babalarının cesetleri başında bekleyen yaralı çocuklarla hafızalara kazındı. Bazı çocuklar kömürleşmiş halde görüntülendi. Amerikan ordusu Bagoz katliamını New York Times gazetesi üzerinden yıllar sonra itiraf etmek zorunda kaldı. Ancak gerçekleri örtme peşindeki gazete, ölü sayısını oldukça düşük gösterdi. 

Amerikan uçaklarının bombardımanı sonrası PKK/YPG'li teröristler ise patronlarını katliamını akşam saatlerinde halay çekerek kutladı. Yanmış cesetlerin henüz dumanı tüterken PKK/YPG'li vahşiler, bombalanan meydana bakarak ateşin üzerinden atlayıp Nevruz bayramını kutluyordu. 

20 Mart 2019'da Suriye'nin Deyrizor kentinin Bagoz kasabası

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading