Yandex Metrica

Karanlık Filozof Bernand Henri Levy kimdir? Ahmed Mesud'un akıl hocası mı?

Karanlık Filozof Bernand Henri Levy kimdir? Ahmed Mesud'un akıl hocası mı?

Karanlık Filozof Bernand Henri Levy kimdir? Karanlık filozof Ahmed Mesud'un Penşir'de Taliban'a karşı verdiği direnişe mi katıldı?

Dünya

23.01.2024, 17:55

Son dakika haberleri... Karanlık Filozof Bernand Henri Levy, efsane komutan Ahmed Şah Mesud'un oğlu Ahmed Mesud'un Penşir'de Taliban'a karşı verdiği direnişe katılmak amacıyla Afganistan'a ayak bastı. Levy'nin Ahmed Mesud'ın akıl hocası olduğu da biliniyor. 

Yahudi asıllı Fransız Filozof Bernard Henri Lévy'in ismi Taliban'ın Afganistan'da aldığı başarıdan sonra yeniden dünya gündemine oturdu. Levy, Şah Mesud'un Penşir Vadisi'nde birkaç bin asker yer alan ve Taliban'a teslim olmayan oğlu Ahmed Mesud'a desteğini açıklayarak Batılılara Ahmed Mesud'a destek olmaları çağrı yaptı. Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'i almasından önce de Levy Ahmed Mesud'a desteğini belirtmiş ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u ziyaretini organize edip görüşmelerinde de bulunmuştu.

Siyonist İsrail Hamas lideri Henniye'nin ailesini hedef aldı:  İsmail Henniye'nin 3 oğlu hayatını kaybetti Siyonist İsrail Hamas lideri Henniye'nin ailesini hedef aldı: İsmail Henniye'nin... Haberi Görüntüle

KARANLIK FİLOZOF BERNAND HENRI LEVY KİMDİR?

Bernand Henri Levy 1948 yılında Cezayir'de dünyaya geldi. Levy 20. ve 21. yüz yılın en dikkat çeken felsefi ismi olarak da biliniyor. Karanlık filozof doğumundan bir süre sonra Fransa'ya taşındı. Henri Levy'nin nerede kaos varsa orada sahne aldığı da biliniyor.

Almanya Başbakanı Scholz: Türkiye her zaman kolay olmayan ancak stratejik bir ortak Almanya Başbakanı Scholz: Türkiye her zaman kolay olmayan ancak stratejik... Haberi Görüntüle

BERNAND HENRI LEVY'NİN ÇIKARDIĞI KİTAPLAR VE FİLMLER

Tocqueville'in İzinde 
Yahudiliğin Ruhu 
Tobruk yemini 
Peşmerge 
Musul savaşı 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading