Yandex Metrica

Kar fırtınası ABD'yi vurdu! Eyaletlerde acil durum ilan edildi!

Kar fırtınası ABD'yi vurdu! Eyaletlerde acil durum ilan edildi!

ABD'de kar fırtınası nedeniyle Washington dahil birçok eyalette 3 bine yakın uçuş iptal oldu. 4 eyalette acil durum ilan edildi. 280 bin kişi elektriksiz kaldı.

Dünya

23.01.2024, 18:39

Kar fırtınası, ABD`nin başkenti Washington DC ve çevresinde hayatı olumsuz etkiliyor. 

Netanyahu varoluşsal bir tehdit... İsrailli muhalefet lideri: Hükümetten buram buram zayıflık kokusu yayılıyor Netanyahu varoluşsal bir tehdit... İsrailli muhalefet lideri: Hükümetten buram buram... Haberi Görüntüle

BAZI ARAÇLAR YOLDA KALDI

Bölgede öğle saatlerinde başlayan kar yağışı ve fırtına nedeniyle çok sayıda ana yol ulaşıma kapandı. Bazı araçların yoğun kar fırtınası altında ilerlemekte zorluk çektiği, bazılarının ise yolda kaldığı gözlendi.

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

2 BİN 280 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

Uçuş durumlarının izlendiği internet sitesi FlightAware, bugün yapılması planlanan 2 bin 280 uçuşun iptal edildiğini duyurdu. Kuzey Carolina, Güney Carolina, Georgia ve Virginia eyaletlerinde acil durum ilan edildi. Kar fırtınasının etkili olacağı eyaletlerde dağlık bölgelerde kar kalınlığının 45 santimetreye kadar ulaşması bekleniyor. ABD`de 80 milyondan fazla kişinin kış koşullarından etkilenmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading