Yandex Metrica

Kahramanmaraş'taki 7,4'lük deprem Suriye'yi de vurdu: En az 574 ölü ve yüzlerce yaralı var

Kahramanmaraş'taki 7,4'lük deprem Suriye'yi de vurdu: En az 574 ölü ve yüzlerce yaralı var

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş'taki 7,4'lük deprem Suriye'yi de vurdu. Depremin ardından en az 574 kişi hayatını kaybetti, 639 yaralı var.

Dünya

23.01.2024, 20:24

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Deprem, toplamda 10 kenti vurdu. 7,7 büyüklüğündeki deprem, Mısır, Lübnan, Suriye, KKTC, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Irak'ta da güçlü bir şekilde hissedildi.

Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden düştü? Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden... Haberi Görüntüle

DEPREM ORTA DOĞU'DA DA HİSSEDİLDİ

Mısır'ın başkenti Kahire ve çevresinde hissedilen deprem yaklaşık 30 saniye kadar sürerken halk arasında büyük endişe yarattı. Lübnan'ın başkenti Beyrut başta olmak üzere, ülkenin tümünde hissedilen depremden dolayı evlerinden çıkan birçok kişi geceyi arabalarında geçirdi.

Irak'ın başkenti Bağdat ve Diyala'da da hissedilen deprem sebebiyle insanlar can güvenliği endişesiyle evlerinden çıktı.

Gazze çığlığı ABD kampüslerinde! Dersler iptal edildi: Yüzlerce öğrenci gözaltında Gazze çığlığı ABD kampüslerinde! Dersler iptal edildi: Yüzlerce öğrenci gözaltında Haberi Görüntüle

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile İsrail-İran gerilimini görüştü: Sorunun temel nedeni Gazze'deki savaş Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile İsrail-İran gerilimini görüştü: Sorunun... Haberi Görüntüle

DEPREM, SURİYE'Yİ DE VURDU: EN AZ 574 ÖLÜ

Deprem güçlü bir şekilde Suriye'nin başkenti Şam'da, Lazkiye'de Halep'te ve ülkenin kuzeyindeki birçok bölgede hissedildi. Deprem nedeniyle Halep, Hama ve Lazkiye'de deprem nedeniyle en az 427 kişi hayatını kaybetti. 639 fazla vatandaş da yaralandı.

Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü! Türkiye'ye gelecek mi? Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü!... Haberi Görüntüle

EN AZ 20 BİNA ÇÖKTÜ

Suriye devlet haber ajansı SANA'nın haberine göre, depremde Halep, Hama ve Lazkiye illerinde 237 kişi hayatını kaybetti, 639 kişi yaralandı. İl genelinde en az 20 binanın çöktüğü ya da ağır hasar aldığı tespit edildi. Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde de onlarca bina yıkıldı veya hasar gördü. Arama kurtarma ekipleri enkaz altındaki ailelere ulaşmaya çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading