Yandex Metrica

Kabe'de sosyal mesafe kaldırıldı! Safların sıklaştığı ilk cemaat sabah namazında buluştu

Kabe'de sosyal mesafe kaldırıldı! Safların sıklaştığı ilk cemaat sabah namazında buluştu

Mekke'de Kabe'nin de içinde bulunduğu Mescid-i Haram'da Kovid-19 pandemisi sebebiyle yerleştirilen sosyal mesafe etiketleri çıkartıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:55

Suudi Arabistan yönetimi, Kovid-19 salgını sebebiyle, Kabe'nin de içinde bulunduğu Mescid-i Haram'da sosyal mesafe etiketlerini kaldırma kararı aldı. 

Bu kapsamda Müslümanlar, Mescid-i Haram'da sosyal mesafesiz ilk sabah namazını kıldı. 

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, sosyal mesafe kuralının kaldırıldığı fakat namaz kılanların maske takmalarının gerektiği bildirildi. 

Gerçekleşirse geri dönüşü olmaz: Savaş uçakları nükleer üssü vuracak Gerçekleşirse geri dönüşü olmaz: Savaş uçakları nükleer üssü vuracak Haberi Görüntüle

AŞI UYGULANMASINDAKİ BAŞARIYA DİKKAT ÇEKİLDİ 

Yapılan açıklamada, Kovid-19 ile mücadelede ulusal aşı programındaki başarı ve bağışıklık oranlarının göz önüne alınarak bu kararın alındığı belirtildi. 

Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı: İşte şok saldırının görüntüleri... Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı:... Haberi Görüntüle

KARANTİNA UYGULAMASI KALDIRILDI 

Negatif PCR test sonucunun da ibraz etme zorunluluğunun da kaldırıldığı belirtilen açıklamada karantina uygulamasının kaldırıldığı belirtildi. 


 


Loading