Yandex Metrica

Joe Biden düştü! 'Merdiven çıkmaktan aciz, bizi 3. Dünya Savaşı'na sürüklüyor'

ABD Başkanı Joe Biden'ın uçağa binerken merdivende düşmesi üzerine eski ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu o anları sosyal medyada paylaşarak dalga geçti.

Dünya

23.01.2024, 20:29

ABD Başkan Joe Biden, Polonya'nın Varşova kentine gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası dönüş için uçağının merdivenlerini çıkarken düştü. Tökezlemesinin ardından kendisini toplayan Biden adımlarına devam ederek uçağına girmeyi başardı.

Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. ise "Eyvah yine yaptı. Başkanımız bir kat merdiven çıkmaktan aciz görünüyor" ifadelerini kullandı.

İnsanlık bir kez daha utansın! Şifa Hastanesinde İsrail katliamı: Toplu mezar bulundu! İnsanlık bir kez daha utansın! Şifa Hastanesinde İsrail katliamı: Toplu... Haberi Görüntüle

MERDİVENLERDEN YUVARLANMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Biden, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Polonya'nın Varşova kentine yaptığı ziyaretin ardından uçağına binerken tökezledi.

Merdivenlerden yuvarlanmaktan son anda kurtulan Biden, sonrasında adımlarını topladı ve uçağına doğru merdivenleri çıkmaya devam etti.

O anlar dünya basınında geniş yankı buldu. Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. da sosyal medya üzerinden Biden'ın tökezlemesiyle alay etti.

Trump'ın oğlu, Biden'ın tökezlemesine ilişkin yaptığı paylaşımda, "Eyvah yine yaptı. Başkanımız bir kat merdiven çıkmaktan aciz görünüyor. Bizi 3. Dünya Savaşı'na sürüklüyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading