Yandex Metrica

Joe Biden çetesinin Erdoğan'a suikast ve seçimlerde hile yaygarası! Her cümlesi Pensilvanya kokuyor

Türkiye'nin Suriye'de PKK/YPG devletine izin vermeyeceğini açık biçimde ilan etmesi ve bu yolda Şam rejimiyle bile temas kurması Washington'u çıldırttı. Amerikan yönetimine bağlı ünlü tetikçiler John Bolton ile Michael Rubin her satırından nefret akan yazılarla Erdoğan'a karşı rezil bir kampanya başlattı.

Dünya

07.02.2024, 11:54

Türkiye'nin Suriye'de PKK/YPG devletine izin vermeyeceğini ilan etmesi Amerikan yerleşik düzeninin tetikçilerini harekete geçirdi. Beyaz Saray'a bağlı darbeci ekip bir süredir devam eden "Türkiye'yi NATO'dan atın" kampanyasını şimdi çok farklı bir boyuta taşıyarak "Erdoğan'a suikast" çağrısında bulundu. 

Terör örgütü FETÖ'nün akıl hocası olarak bilinen CIA bağlantılı Michael Rubin, son yazısında açıkça 'suikast' çağrısında bulunurken, darbe ajandasıyla kurulmuş TDP örgütünün yöneticisi John Bolton ise 2023 seçimlerini Erdoğan kazansa bile bunun 'hile ile olacağını' öne sürdü. 

Joe Biden yönetimine bağlı tetikçilerin son mesajları, ABD'nin önümüzdeki süreçte darbe, terör saldırıları, iç savaş ve suikastler için fırsat kollayacağına işaret ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın açıkça suikastle tehdit edilmesine rağmen Altılı Masa ve destekçileri Amerikan darbe odaklarına henüz bir tepki göstermedi. 

Paris'te canlı bomba paniği: İran Konsolosluğu'nda kendini patlatmak istedi Paris'te canlı bomba paniği: İran Konsolosluğu'nda kendini patlatmak istedi Haberi Görüntüle

ERDOĞAN SEÇİMLERİ HİLEYLE KAZANIRSA...

Turkish Democracy Project (TDP) adlı oluşumun mimarı, Donald Trump'ın eski başdanışmanı John Bolton, İngiliz The Telegraph gazetesindeki yazısında İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusundan bahsederken şu ifadeleri kullanıyor:

"Finlandiya ve İsveç, NATO'ya katılmak için çarpıcı bir karar verdiler fakat Rusya'nın ticari ve askerî ortakları bu süreci engelliyor. Müzakereler, Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimlerini hileli bir şekilde kazanırsa ne yazık ki bu şekilde devam edecek."

John Bolton böylece Cumhur İttifakı ve Erdoğan'ın seçimleri yeniden kazanma ihtimaline şaibe bulaştırma niyetini ortaya koymuş oldu. 

John Bolton FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Amerikan televizyonunda böyle konuşmuştu.

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Haberi Görüntüle

RUBIN'DEN PENSİLVANYA KOKULU MESAJLAR 

Azılı FETÖ'cü Michael Rubin ise National Interest'teki makalesinde Türkiye'de muhalefete maddeler halinde çeşitli şartlar dikte etti ve Ankara'ya tehditler savurdu. 15 Temmuz 2016 darbe girişimini darbeden önce 'müjdelemesiyle' hatırlanan Rubin, 'Türkiye Erdoğan sonrası geleceğe hazırlanmalı' başlıklı yazısında okuyanı dehşete düşüren şu ifadeleri kullandı:

"Türkler isyan edemeyecek kadar korkmuş durumda. Erdoğan'ı bir kanser ya da bir suikastçı kurşunu bitirecek. (...) Erdoğan'ın ölümüyle Türkiye'nin eski statükoya geri döneceğine inanmak büyülü bir düşünce. (...) Erdoğan sonrası dönemin ilk gününde hapishanelerin kapıları açılmalı ve tüm siyasi tutsaklar serbest bırakılmalıdır. (...) Erdoğan'ın ölümü veya devrilmesinin ardından Türklerin mevcut anayasalarını değiştirmesi gerekecek; 2017 yılındaki değişiklikler iptal edilerek 1982 Anayasası'na dönülebilir."

Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Haberi Görüntüle

O EMİRLER ALTILI MASA'YA MI

"(TSK'dan atılan FETÖ'cüler) Erdoğan onların emekli maaşlarını bile silah haline getirdi. O subaylar şimdi yoksulluk içinde yaşıyor. Erdoğan sonrası bir Türk hükümeti aynı şeyi bugün bir siyasi partiye ülkelerinden daha çok hizmet eden AKP'lilere ve Türk Genelkurmay Başkanlığı'na yapacak mı? Erdoğan sonrası bir hükümet, iptal edilen emekli maaşlarını tamamen ve faiziyle birlikte iade edecek mi?"

"Erdoğan ve yandaşlarının mağdur ettiği işadamları eski mallarını geri alacak mı? (...) Hapsedilenler veya cezaevinde öldürülenlerin aileleri veya SADAT gibi Erdoğancı milisler tazminat hakkına sahip ollacak mı? Erdoğan görev başında ölürse, yeni Türk hükümeti onu nasıl gömeceği sorusuyla karşı karşıya kalacak. (...) Yeni rejim, Erdoğan'ın mezarının bir türbeye dönüşmesini önlemek veya oradan sadece düşmanlıklar çıkarmak isteyenleri korumak için gömüleceği yeri gizli bırakabilir."

Michael Rubin

"Yeni yönetim dış politikada da önemli kararlar alacaktır. Erdoğan, Türkiye'nin dış politikasını temelden yeniden şekillendirdi, Türkiye'yi Avrupa demokrasilerinden uzaklaştırdı ve daha çok Ortadoğu'nun reddiyeci rejimleri ile Güney Amerika ve Avrasya'daki revizyonist ülkelere doğru yönlendirdi. Bunu yaparken Amerikan karşıtlığını kışkırttı. Yeni yönetim Kıbrıs'ta Maraş'ın açılması hamlesinden geri adım atıp durumu tersine çevirebilir ve Kıbrıs için iki devletli çözüm ısrarından vazgeçebilir. Sahte deniz iddiaları (Mavi Vatan), komşu ülke topraklarını taciz uçuşları (Yunanistan) ve intikamcı iddialara son verilmeli."

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

BU FETÖ MİLİTANINA NE ZAMAN SORUŞTURMA AÇILACAK?

Şimdiye dek Türkiye'ye karşı pek çok kez bu türden 'uçuk' yazılara imza atan Michael Rubin, son mesajlarıyla birlikte yasal sınırların hayli dışına çıkmış görünüyor. Türk kamuoyu, savcıların FETÖ'cü Rubin hakkında acil olarak soruşturma açmasını bekliyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading