Yandex Metrica

Jens Stoltenberg: Taliban güvenlik konusunda sözünü tutmalı

Jens Stoltenberg: Taliban güvenlik konusunda sözünü tutmalı

Taliban'ın, Afganistan'daki güvenlik sözünü tutmasını isteyen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO'nun Afganistan'da yıllarca istikrarı geliştirdiğini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 17:57

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD ve Almanya’nın gerçekleştirdiği toplantıda, Afganistan'daki gelişmelere dair açıklamalar yaptı.

1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si yoksulluk sınırında 1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si... Haberi Görüntüle

TALİBAN'IN SÖZÜNÜ TUTMASINI İSTEDİ

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ve Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın ortaklaşa düzenlediği toplantıda konuşan Stoltenberg, Taliban'ın terörizm, insan hakları ve Afganistan'ı terk etmek isteyenlerin güvenli şekilde ayrılmaları konusunda sözlerini tutması gerektiğinin altını çizdi.

Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Haberi Görüntüle

NATO'NUN İSTİKRARI GELİŞTİRDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

NATO'nun Afganistan'dan ayrılana kadar terörle mücadelede kazanımlar elde ettiğini ifade eden Stoltenberg, NATO'nun bu ülkedeki varlığının bölgesel güvenlik ve istikrarı onlarca yıl boyunca geliştirdiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading