Yandex Metrica

Jeff Bezos'un şirketi Blue Origin'in geliştirdiği uzay aracı New Shepard kalkışa hazır

Jeff Bezos'un şirketi Blue Origin'in geliştirdiği uzay aracı New Shepard kalkışa hazır

Dünyanın en zengin iş insanı Jeff Bezos'un sahibi olduğu havacılık ve uzay şirketi Blue Origin tarafından geliştirilen New Shepard uzay aracının ekibi ve "Star Trek" filminde Kaptan Kirk’ü canlandıran 90 yaşındaki ünlü aktör William Shatner kalkış için rokete gitti.

Dünya

23.01.2024, 18:07

ABD'li dünyaca ünlü milyarder iş insanı Jeff Bezos'un sahibi olduğu havacılık ve uzay şirketi Blue Origin tarafından geliştirilen New Shepard uzay aracının ekibi ve "Star Trek" filminde Kaptan Kirk’ü canlandıran ünlü aktör William Shatner kalkış için rokete gitti.

İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar Haberi Görüntüle

SHATNER, UZAYA ÇIKAN EN YAŞLI İSİM OLACAK

90 yaşındaki ünlü aktör William Shatner, uzaya çıkan en yaşlı isim ünvanına kavuşacak. Shatner'i muayene eden bir de ekip var. 

CNN International muhabiri Kristin Fisher, William Shatner ile dün akşam astronot köyünde görüştüğünü ve kendisini sağlıklı, mutlu ve de heyecanlı gördüğünü söyledi. Fisher, "Uzaya çıkmak için. Tabii ki mesele uzay yolculukları olunca her zaman risk söz konusudur. 90 yaşındaki Shatner için buradaki G kuvvetinin riski var, özellikle de kalkış aşamasında. Ama kendisi de Blue Origin ekibi de güvende hissediyor bu konuda." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading