Yandex Metrica
SON DAKİKA
İtalya'da açlık krizi: Milano'da halk, ekmek ve süt için kuyruğa girdi

İtalya'da açlık krizi: Milano'da halk, ekmek ve süt için kuyruğa girdi

İtalyan halkı açlık kriziyle karşı karşıya. Finans başkenti Milano'dan gelen görüntülerde, yüzlerce kişinin bedava sıcak yemek, ekmek ve süt için kuyrukta beklediği görülüyor.

Dünya

28.02.2024, 09:36


Milano'da 27 Ağustos Cumartesi günü çekilen bir videoda, yüzlerce kişinin sıcak yemek, ekmek ve süt için kuyrukta beklediği görüntüler yer aldı. İtalya'dan aktarılan bilgilere göre birçok kişi açlık yüzünden hayatını kaybediyor.

Nijer'den ABD'yi şoke edecek karar! Askeri anlaşma iptal edildi Haberi Görüntüle

AVRUPA'NIN TURNUSOL KAĞIDI

İtalya'da yüzlerce insan ücretsiz sunulan sıcak yemeğe muhtaç durumdayken yetkililerin sessizliği dikkat çekiyor. Milano'dan, Avrupa'nın durumunu gözler önüne seren bir turnusol kağıdı olarak bahsediliyor.

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro Gazze'yi Hiroşima'ya benzetti: 'Aynı hikaye' Haberi Görüntüle

'EKMEK VE SÜT İÇİN KİLOMETRELERCE KUYRUK'

Senato Başkanlığı'nın eski sözcüsü, gazeteci Giorgio La Porta, Videoyu Twitter hesabında paylaşırken 'Bu, bir aydan kısa bir süre içinde hükümete geleceklere miras kalacak olan bir İtalya. Ekmek ve süt için Milano'da kilometrelerce kuyruk.' ifadelerine yer verdi.

Son dakika... İngiltere duyurdu: Kızıldeniz’de bir gemi vuruldu Haberi Görüntüle

'KİTAPLAR DRAGHİ'Yİ YAZACAK'

Senato eski sözcüsü La Porta, İtalyan siyasetinin yanlış uygulamalarının yanı sıra, yöneticileri de eleştirdi. "Kitaplar, Draghi yönetiminde ATM'lerin banknot dağıttığını yazacak. Ve Letta'nın Orban ve Putin'e takıntısı olduğunu."

İtalya Başbakanı Mario Draghi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading