Yandex Metrica
SON DAKİKA
İsveç teröre yandaşlık yapmaya devam ediyor! PKK paçavralarını göndere çektiler

İsveç teröre yandaşlık yapmaya devam ediyor! PKK paçavralarını göndere çektiler

NATO'ya girmek isteyen ve Madrid'de üçlü mutabakat imzalayan taraflardan İsveç'in Göteborg kentinde terör örgütü yandaşları, bayrak direklerine PKK/YPG paçavraları çekip, sosyal medyadan paylaştı. Polis, terör örgütü yandaşlarına herhangi bir müdahalede bulunmadı.

Dünya

23.01.2024, 22:11

NATO üyesi olmak isteyen İsveç, Madrid'de üçlü mutabakata imza atmasına ve  Türkiye'nin tüm uyarılarına rağmen terör yandaşlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

ABD'de başkanlık yarışı kızıştı! Biden, bağışta Trump'a büyük fark attı Haberi Görüntüle

PKK PAÇAVRALARINI MEYDANDAKİ DİREKLERE ÇEKTİLER

Bu kez PKK/YPG paçavraları Göteborg kenti meydanı ve limanlardaki pek çok bayrak direğine çekildi. Terör yandaşları, o anları fotoğrafları sosyal medyadan, "Dağların arasına bakın, biz her yerdeyiz!" mesajıyla paşlaştı. Günlerdir İsveç'in çeşitli kentlerindeki terör örgütü gösterilerine göz yuman polis, bu girişimi de görmezden geldi.

İşgalci İsrail Gazze'de yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırını bombaladı: 12 ölü Haberi Görüntüle

İSTİHBARAT HÜKÜMETİN PKK'YA TEMKİNLİ YAKLAŞIMINDAN RAHATSIZ

İsveç gazetesi Sydsvenskan dünkü sayısında istihbarat teşkilatı SÄPO'nun şefi Charlotte von Essen'in terör örgütü PKK'nın ülkedeki faaliyetlerine yönelik uyarısını sayfalarına taşıdı. Gazete haberinde şu ifadelere yer verildi:

"Essen, hükümetin, terör örgütlerini destekleyenleri suçlu ilan etme konusunda fazlasıyla temkinli davrandığını düşünüyor. PKK ve diğer terörist gruplar adına gösteri yapmanın suç sayılmasını istiyor" 

Kassam Tugayları duyurdu: 'İsrailli esir ilaç ve gıda eksikliği nedeniyle... Haberi Görüntüle

Baraj bombalandı, hidroelektrik santrali alevler içinde kaldı! Hipersonik Kinzal ve... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE, İSVEÇ VE FİNLANDİYA ÖNÜMÜZDEKİ AY BİRARYA GELECEK

Öte yandan Almanya'da kamu radyosu Deutschlandfunk Türkiye, İsveç ve Finlandiya yetkililerinin NATO zirvesinde imzalanan memorandum sonrasını değerlendirmek için önümüzdeki ay bir araya gelecekleri iddiasında bulundu. Yayın organı Ankara'dan alınan bilgilere dayandırdığı haberinde şunları söyledi:

"Türkiye, İsveç ve Finlandiya'dan hükümet temsilcileri Ağustos ayında NATO'nun planlanan kuzeydeki genişlemesiyle bağlantılı olarak bir değerlendirme toplantısı yapacaklar. Türk Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu odak noktasının Türkiye'ye verilen sözler olması gerektiğini dile getirirken Başkan Erdoğan ise iki ülkeye de Türkiye'nin terörist olarak tanıdığı belirli Kürt gruplara desteğini durdurması gerektiğini söylemişti.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading