Yandex Metrica
SON DAKİKA
İsveç'te yine skandal! PKK kapı kapı dolaşıp haraç kesiyor

İsveç'te yine skandal! PKK kapı kapı dolaşıp haraç kesiyor

Terör yuvası haline gelen İsveç'te eli kanlı terör örgütüne destek veren ve Türkiye karşıtı gösteriler yapan PKK'lı bir grup, Kürt kökenli esnafı gezip, haraç kesmeye başladı. 40 yaşlarında bir kişi, teröre finansman sağlamak, gasp teşebbüsü ve silahlı saldırı suçları işlediği şüphesiyle tutuklandı.

Dünya

13.02.2024, 16:48

İslam düşmanı aşırıcı sağcı Rasmus Paludan'ın Mülsümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i yakmasının ardından Türkiye başta olmak üzere birçok ülkeden peş peşe tepki gelmişti.

İslam dünyasını ayağa kaldıran olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'ya kapılarını kapattı, Finlandiya'ya ise yeşil ışık yaktı. İsveç ise skandal olayı ''İfade özgürlüğü" adı altında geçiştirmeye çalıştı. Skandal oalyın ardından Batı medyası, Türkiye aleyhinde kirli propaganda yürüttü. ABD'li senatörler, Joe Biden'e mepktup yazarak Türkiye'ye F-16 şartı koştu ve ''Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği onaylanmazsa Türkiye'ye F-16 satmayın'' çağrısında bulundu. Öte yandan Yunanistan medyası da Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması gerektiğini belirtti.

Kassam'dan işgalcilere ağır darbe: Askeri araçlar vuruldu, İsrail askerlerinin bulunduğu... Haberi Görüntüle

PKK, KÜRT ESNAFI HARACA BAĞLADI

Terör yuvası haline gelen İsveç'te eli kanlı terör örgütüne destek veren ve Türkiye karşıtı gösteriler yapan PKK'lı bir grup, Kürt kökenli esnafı gezip, haraç kesmeye başladı. İsveç radyosu SR'nin haberine göre, 40 yaşlarında bir kişi, teröre finansman sağlamak, gasp teşebbüsü ve silahlı saldırı suçları işlediği şüphesiyle gözaltına alındı.

Türkiye'ye karşı Fransız-Yunan blokajına NATO Genel Sekreteri tepki gösterdi: Yeni... Haberi Görüntüle

TERÖR DESTEKÇİSİ TUTUKLANDI

İsveç'in başkenti Stockholm'de Kürt bir işadamına ait işyerinden, PKK adına zorla haraç almak isteyen terör destekçisi, havaya ateş açtı. Yaşanan olayın ardından bölgeye intikal eden İsveç polisi, terör destekçisini ağırlaştırılmış silah suçları ve aynı zamanda terörü finanse etmeye teşebbüs şüphesiyle tutukladı.

Son 6 yılın en güçlü fırtınası Dünya'yı vuruyor! Güneş'te şiddetli... Haberi Görüntüle

PKK/YPG'YE PARA TOPLAMAK İSTEMİŞ

Stockholm Bölge Mahkemesi Savcısı Hans Ihrman, şüphelinin, terör örgütü PKK/YPG'ye para toplamak için şantaj girişiminde bulunmanın yanı sıra teröre finansman sağlamasının söz konusu olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading