Yandex Metrica

İsveç'te Türk camisine taşlı saldırı! Arkasında PKK mı var?

İsveç'te Türk camisine taşlı saldırı! Arkasında PKK mı var?

İsveç'in Jönköping kentindeki İsveç Diyanet Vakfına bağlı bir Türk camisine taşlı saldırı düzenlendi. Daha önce iki kez daha saldırıya uğrayan caminin PKK sempatizanlarının hedef aldığı şüphesi var.

Dünya

23.01.2024, 22:12

İsveç'in Jönköping kentindeki Diyanet İşleri Başkanlığı İsveç Diyanet Vakfı'na bağllı Türk camisi taşlı saldırıya uğradı. Vakıf yöneticilerinden Mehmet Özer, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, taşlı saldırıyı cuma namazına gidince fark ettiklerini söyledi.

İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 1 kadın ile 1 çocuk öldü İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 1 kadın ile 1 çocuk öldü Haberi Görüntüle

3 AY İÇİNDE 3'ÜNCÜ SALDIRI

Özer, "Olay, polis ve gerekli yerlere bildirildi. Bu son 3 ay içinde camimize yapılan üçüncü saldırı. Şikayetimizi yapıyoruz ama daha önce yapılan şikayetlerden bir netice alınmadığı gibi bundan da fazla ümitli değiliz." dedi.

Hizbullah'tan İsrail güçlerine kamikaze İHA'lı saldırı: 6'sı ağır 14 işgalci asker yaralandı Hizbullah'tan İsrail güçlerine kamikaze İHA'lı saldırı: 6'sı ağır 14 işgalci... Haberi Görüntüle

IRKÇILAR MI, TERÖRİSTLER Mİ?

Saldırıda mutfak camının kırıldığına işaret eden Özer, ırkçılardan şüphelendiklerini kaydetti. Bazı Türk kökenli vatandaşlar ise saldırının arkasında PKK/YPG sempatizanlarının olabileceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading