Yandex Metrica

İsveç'te çocukları elinden alınan ailenin yardım çığlığı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiler

İsveç'te çocukları elinden alınan ailenin yardım çığlığı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiler

İsveç'te yaşayan ve 5 çocuğu sosyal hizmetler tarafından elinden alınan Suriyeli Diab Talal, çocuklarını geri alabilmek için başvurmadıkları yer kalmadığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istediklerini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 18:49

5 yıldır İsveç'te yaşayan Suriyeli Diab Talal ve eşi Amal Şeyho, 2017 yılında BM sığınmacı yerleştirme programı ile ülkeye geldiler. 

İsveç'in Norrbotten bölgesinde yaşadıklarını belirten baba Diab Talal, 4 çocuğunun ülkeye geldiği ilk yıllarda, 5. çocuğunun da eşinin 2021 yılında doğum yapmasının ardından ellerinden alındığını ifade etti.

Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi öldürdü! Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi... Haberi Görüntüle

'BİZE ERDOĞAN YARDIM EDEBİLİR'

Uzun yıllardır çocuklarına hasret duyduğunu ifade eden Talal,  "Başvurmadığımız yer kalmadı. Bize yardım edebilecek bir Allah, bir de Erdoğan kaldı. Türkiye'ye sesleniyorum, Erdoğan'a sesleniyorum, tüm dünyaya sesleniyorum. Biz çocuklarımızı istiyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Diab Talal çocuklarının en küçüğünün 8 aylık, en büyüğünün 9 yaşında olduğunu belirtti. 

Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak tanınmalı' Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak... Haberi Görüntüle

İSLAMCI VE TERÖRİST YAFTASIYLA HEDEF GÖSTERİLDİLER

Savaştan kaçarak İsveç'e geldiklerini belirten Talal, komşularının şikayetiyle 4 çocuklarının ellerinden alındığını, şiddet bahanesiyle alınan çocuklarının farklı ailelere verildiğini ifade etti. 

Talal konuşmasının devamında, Biz de en tabii hakkımızı kullanarak bu durumu protesto etmek için eylemlere katıldık ve bu, çok ses getirdi. Eylemlerde biz çocuklarımız için gözyaşı dökerken 'İslamcı ve terörist' şeklinde yaftalayarak İsveç medyasında hedef gösterildik." diye konuştu.

Peş peşe patlama sesleri: Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! Peş peşe patlama sesleri: Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! Haberi Görüntüle

ÇOCUĞU DOĞDUKTAN 5 DAKİKA SONRA ELİNDEN ALINDI

Anne Amal Şeyho, çocuklarını 4 yıldır göremediğini belirterek, çocuğunu doğurduktan sadece 5 dakika sonra ellerinden aldıklarını aktardı. 

Şeyho, Diğer çocuklarımın da 4 senedir ne görüntülerini ne fotoğraflarını gördüm. 5 çocuğu elinden alınmış bir annenin ruh hali nasıl olur, siz düşünün." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading