Yandex Metrica

İşte Ukrayna ordusunun düşürdüğü taarruz helikopteri ve savaş uçağı!

İşte Ukrayna ordusunun düşürdüğü taarruz helikopteri ve savaş uçağı!

Ukrayna ordusu savaşın ilk bir haftasında 30 uçak ve 31 helikopteri düşürmeyi başardı. Vurulan Ka-52 tipi taarruz helikopteriyle Su-25 model savaş uçağı Kiev yakınlarında görüntülendi.

Dünya

23.01.2024, 22:06

Ukrayna ordusu tarafından düşürülen helikopter ve uçağın enkazı Kiev yakınlarında görüntülendi. Rus ordusuna ait Ka-52 tipi taarruz helikopteri dün gece vurulmasının ardından Babintsi adlı bir köyün yakınlarına acil iniş yapmak zorunda kaldı. Pilotların terk ettiği helikopterin enkazına sabah saatlerinde ulaşıldı.

Ukrayna ordusu şimdiye dek Rusya'ya ait 31 adet helikopter düşürdüklerini belirtiyor. 

Kendini öldü gösterdi parayı Moskova'da yedi: Dünya bu olayı konuşuyor... Kendini öldü gösterdi parayı Moskova'da yedi: Dünya bu olayı konuşuyor... Haberi Görüntüle

SU-35'LER ŞİMDİLİK YOK, SU-25 GÖRÜNTÜLENDİ 

Kiev üzerinde uçuş yaparken dün düşürüldüğü açıklanan iki adet Su-35 savaş uçağının enkazı halen ortaya çıkmadı ama Ruslara ait Su-25 uçaklarından birinin enkazı görüntülendi.

Kiev yakınlarından yansıyan fotoğrafa göre Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağının paramparça olduğu görülüyor. Sözkonusu Su-25 uçağı, Ukrayna ordusu tarafından düşürülen 30 uçaktan biri. Kiev yönetimi, savaşın ilk 7 gününde 9 bin Rus askerinin öldürüldüğünü belirtiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading