Yandex Metrica

İsrail'den Ebu Akile hakkında küstah açıklama! 'Kamera ile silahlanmış'

İsrail'den Ebu Akile hakkında küstah açıklama! 'Kamera ile silahlanmış'

El Cezire'nin kadın muhabiri Şirin Ebu Akile, yirmi yılı aşkın bir süredir Filistin'de İsrail saldırılarını aktarıyordu. Geçtiğimiz günlerde İsrail tarafından başından vurularak öldürülen Akile'yi referans alarak gazetecileri, 'Kamera ile silahlanmış' insanlar olarak tanımladı.

Dünya

23.01.2024, 22:08

El Cezire'nin kadın muhabiri Şirin Ebu Akile 20 yıldan uzun süredir Filistin topraklarındaki insan haklarını haber yapıyordu. 

Çarşamba sabahı Cenin'deki baskını izleyen Akile vurularak öldürüldü. 

Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını kaybetti Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını... Haberi Görüntüle

EL CEZİRE İSRAİL'İ SUÇLADI

El Cezire cinayetle ilgili yaptığı açıklama İsrail askerini Akile'yi öldürmekle suçlayarak 'açık bir cinayet' olarak nitelendirdi. 

İsrail ordu sözcüsü Ran Kochav Filistinli gazetecilerin çalışmalarını tanımlarken bilinçaltındaki gizli fikri ortaya çıkardı. 

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

İSRAİL'DEN KÜSTAH AÇIKLAMA

Kochav açıklamasında, 'Söylememe izin verirseniz, kameralarla silahlanmışlar' diye konuştu. 

Kochav'ın bu açıklaması İsrail'in saldırılarında gazeteci veya sivil ayırt etmeden herkesi silahlı olarak nitelendirip saldırabileceği mesajı verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading