Yandex Metrica

Sitede Ara

İsrail'den akıllara durgunluk veren karar! 8 bin yıl ülkeden çıkamayacak

İsrail'den akıllara durgunluk veren karar! 8 bin yıl ülkeden çıkamayacak

İsrailli eşinin boşanmak istediği Avustralyalı adamın çocuk nafakalarına mahsuben 3 milyon dolardan fazla para ödememesi durumunda 31 Aralık 9999'a kadar ülkeden çıkışı yasaklandı.

Dünya

23.01.2024, 18:32

İsrail mahkemesi çok tartışılacak bir karara imza atarak, İsrailli eşinin boşanmak istediği Avustralya vatandaşı Noam Huppert'ın çocuk nafakalarına mahsuben 3 milyon dolardan fazla para ödemesine, ödememesi durumunda da 31 Aralık 9999'a kadar ülkeden çıkışının yasaklanmasına karar verdi.

İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi ülkesinde olacak İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi... Haberi Görüntüle

TATİL İÇİN DAHİ ÜLKEYİ TERK EDEMEYECEK

News.com.au'nun haberine göre Mahkeme adamın 2 çocuğu 18 yaşına gelene kadar bakımları için gereken parayı ödeyene kadar, tatil ya da iş için bile olsa ülkeyi terk etmesini yasakladı.

İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı Haberi Görüntüle

'2013'TEN BERİ İSRAİL'E KISILMIŞ DURUMDAYIM'

İnsan hakları aktivistleri tarafından "baskıcı ve aşırı" olarak nitelendirilen kararı dünyaya duyurmak isteyen Huppert, "2013'ten beri İsrail'e kısılmış durumdayım. İsrailli bir kadınla evli olduğu için İsrail adalet sisteminin zulmüne uğrayan kişilerden sadece biriyim" dedi.

Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay sonra... Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay... Haberi Görüntüle

BABA ÇOCUKLARINA YAKIN OLABİLMEK İÇİN 2012 YILINDA İSRAİL'E TAŞINDI

44 yaşındaki Avustralyalı adam karısının boşanma kararı alıp ülkesine dönmesinin ardından çocuklarına daha yakın olabilmek için 2012 yılında İsrail'e taşındı.

Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton sarmalı Arapsaçına döndü Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton... Haberi Görüntüle

'AİLE YASALARI BASKICI'

Konuyla ilgili araştırma yapan İngiliz bir gazeteci, aynı sorunla karşı karşıya kalacak yüzlerce kişinin olabileceğini düşünüyor. Adam Herscu ise 2013'te Times of Israel'deki yazısında yabancılara yönelik seyahat yasaklarını "baskıcı" olarak nitelendirip "İsrail'e taşınmayı ve orada bir aile kurmayı planlıyorsanız, aile yasalarının baskıcı ve erkeklere karşı aşırı derecede ayrımcı olduğunu unutmayın. " uyarısında bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading