Yandex Metrica

İsrail'de siren sesleri! Gazze'den İsrail'e roketli misilleme

Filistinli direnişçiler, İsrail’in saldırılarına karşı, Gazze Şeridi çevresindeki birçok noktaya roket atmaya başladı. Bölgede Demir Kubbe aktif hale getirilirken, İsrail kaynakları başkent Tel Aviv'de patlama olduğunu rapor ediyor. Çevredeki İsrail kentlerinde sirenler çalıyor.

Dünya

23.01.2024, 19:38

İsrail Ordusu Gazze'de bazı hedefleri bombaladı, 8 kişi öldü. İsrail güçleri El Halil, Beytullahim, Tulkerem ve Cenin vilayetlerinde baskınlar düzenledi. 23 Filistinli İsrail güçlerince gözaltına alındı. Saat:21.00'da İsrail'e kapsamlı roket, füze saldırısı başladı.

Filistin'de gerilim had safhada. Filistinli direnişçiler, İsrail’in saldırılarına karşı, Gazze Şeridi çevresindeki birçok noktaya roket atmaya başladı.  Aşkelon, Aşdod ve Gazze Şeridi yakınlarındaki yerleşim yerlerinde sirenler çalıyor.

BAE 75 yıl sonra aynı kabusu yaşadı: Umman'da hayat durma noktasına geldi! 21 kişi hayatını kaybetti BAE 75 yıl sonra aynı kabusu yaşadı: Umman'da hayat durma... Haberi Görüntüle

İSRAİL'E 100'DEN FAZLA ROKET ATILDI 

Filistin İslami Cihat Örgütü'nden yapılan açıklamada, İsrail'e yarım saat içerisinde 100'den fazla roket atıldığı bildirildi. 

Husiler'den ABD ve İsrail'e tehdit: 'Operasyonlar Hint Okyanusu’na kadar genişleyecek' Husiler'den ABD ve İsrail'e tehdit: 'Operasyonlar Hint Okyanusu’na kadar genişleyecek' Haberi Görüntüle

HAMAS: SESSİZ KALMAYACAĞIZ 

Hamas ise yaptığı açıklamada ise “Filistin direniş grupları bu savaşta birleşti ve sessiz kalmayacak. Filistin direnişinin, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlileri mümkün olan her şekilde savunacağını teyit ediyoruz.”  denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading