Yandex Metrica

İsrail askerleri Filistinli bir çocuğu ağır yaraladı

İsrail askerleri Filistinli bir çocuğu ağır yaraladı

İsrail askerleri, işgal altonda olan Batı Şeria’nın El-Halil kentine bağlı Beyt Ummer beldesinde 11 yaşındaki Filistinli bir çocuğu gerçek mermiyle göğsünden vurarak yaraladı.

Dünya

23.01.2024, 17:43

Filistin Sağlık Bakanlığı, ikindi saatlerinde Beyt Ummer beldesinde İsrail askerleri tarafından gerçek mermiyle göğsünden vurulan Filistinli bir çocuğun ağır yaralandığını, çocuğun El-Halil’deki bir hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada daha fazla ayrıntı paylaşılmadı.

Görgü tanıkları, İsrail askerlerinin Beyt Ummer beldesinin girişinde seyir halinde olan bir araca ateş açtığı bilgisini paylaştı.

Almanya Başbakanı Scholz: Türkiye her zaman kolay olmayan ancak stratejik bir ortak Almanya Başbakanı Scholz: Türkiye her zaman kolay olmayan ancak stratejik... Haberi Görüntüle

İSRAİL ASKERLERİ KASTEN ATEŞ AÇTI

Tanıklar seyir halindeki araç içerisinde bulunan 11 yaşındaki bir çocuğun göğsünden gerçek mermiyle vurularak ağır yalandığını ifade etti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA’nın haberine göre, Filistinli aktivist Muhammed Avad, Beyt Ummer beldesinde herhangi bir olay yaşanmadığını, İsrail askerlerinin kasten yoldan geçen araca ateş açtığını ve araçta babasıyla bulunan 11 yaşındaki Muhammed el-Allami adlı çocuğun ağır yaralandığını belirtti.

Son dakika... BM'deki Filistin oylaması yapıldı: ABD yine İsrail'e çalıştı Son dakika... BM'deki Filistin oylaması yapıldı: ABD yine İsrail'e çalıştı Haberi Görüntüle

İSRAİL’DEN AÇIKLAMA YAPILMADI

Beyt Ummer Beldesi Belediye Başkanı Nasri Sabarne de, “El-Allami'nin aracına ateş etmek, işgalcilerin bölgede gerçekleştirdiği yeni bir yargısız infaz suçudur.” diye konuştu.

Olay hakkında İsrail makamlarından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading