Yandex Metrica

İsrail arama kurtarma ekibinden silah taşıma talebi! Türk yetkililer reddetti

İsrail arama kurtarma ekibinden silah taşıma talebi! Türk yetkililer reddetti

Arama kurtarma faaliyetleri için Türkiye'ye desteğe gelen İsrail ordusuna bağlı ekibin yanlarında silah taşıdığı ortaya çıktı. Türk yetkililer İsrail ekibinin silah bulundurma talebini reddetti.

Dünya

31.01.2024, 11:55

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İsrail tarafından gönderilen arama kurtarma ekibinin Türkiye'ye silahlı bir şekilde girdiği ortaya çıktı. Türk yetkililer, İsrail ordusuna bağlı arama kurtarma ekibinin silah bulundurma talebini reddetti. 

Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle eleştirildi Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle... Haberi Görüntüle

SİLAHLARINI BIRAKMAK ZORUNDA KALDILAR

İsrail gazetesi the Jerusalem Post'un haberine göre İsrail Hava Kuvvetlerine bağlı özel bir birim olan Shaldag (Unit 5101), Türk yetkililerin talebi ile silahlarını bırakmak zorunda kaldı.

Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak tanınmalı' Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak... Haberi Görüntüle

TÜRK YETKİLİLER SİLAH TAŞIMA TALEPLERİNİ REDDETTİ

İsrailli yetkililer Türk mevkidaşlarına İsrial arama kurtarma ekiplerine yönelik tehditlerin diğer ülkelerden farklı olduğunu ve bu sebeple Türkiye'Ye silahlı geldiklerini belirtti. Türk yetkililer ise İsrail ekibinin taleplerini reddetti. Türkiye'ye birçok ülkeden arama kurtarma ekiplerinin geldiğini belirten Türk yetkililer, sadece İsrail'den ekiplerinin güvenliğinin sağlanması yönünde talep aldıklarına ve bunun kabul edilemeyeceğine dikkat çekti. 

İsrail ordusunun da doğruladığı habere göre Türk yetkililer İsrailli arama kurtarma ekibinin güvenliğini sağlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading