Yandex Metrica
SON DAKİKA
İspanya'da iki kiliseye palalı saldırı! 1 rahip öldürüldü, 4 yaralı

İspanya'da iki kiliseye palalı saldırı! 1 rahip öldürüldü, 4 yaralı

İspanya'nın güneyindeki Cadiz'in Algeciras ilçesinde iki kiliseye palayla saldırı düzenlendi. Terör saldırısı olduğu düşünülen olayda 1 rahip öldürüldü, 4 kişiyi yaraladı.

Dünya

23.01.2024, 20:21

İspanya'da iki kiliseye palayla saldırı düzenlendi. Olayda saldırgan 1 rahibi öldürdü, 4 kişiyi yaraladı. Faslı 25 yaşlarındaki saldırganın yakalandı.

Fransa'da provokasyon! PKK yandaşları havalimanında olay çıkardı Haberi Görüntüle

RAHİP OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

İspanyol basınında verilen bilgilerde, Algeciras'da saat 19.30 (TSİ 21.30) sıralarında iki kiliseye saldıran bir kişinin palayla bir rahibi öldürdüğü, en az 4 kişiyi de yaraladığı yer aldı. 

Algeciras'ın merkezindeki en büyük kilise olan Nuestra Senora de la Palma'nın rahibi Diego Valencia'nın saldırıdan hemen sonra hayatını olay yerinde hayatını kaybetti. 

Elinde palayla San İsidro Mahallesi'nde yürüyen ve bir başka kiliseye de saldıran kişinin burada görev yapan rahip ile 3 kişiyi de palayla yaraladı. 

Son dakika... İngiltere duyurdu: Kızıldeniz’de bir gemi vuruldu Haberi Görüntüle

SALDIRGAN FAS UYRUKLU 

İspanyol devlet televizyonu RTVE, saldırganın 25 yaşlarında Fas kökenli bir erkek olduğunu ve güvenlik görevlileri tarafından yakalandığını aktardı. 

Görgü tanıkları, saldırganın tartışma sonrasında rahibi palayla öldürdüğü bilgisini verdi. Savcılık olayın terör saldırısı olduğunu düşünüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading