Yandex Metrica

İslam düşmanı ırkçı gruptan domuz mangallı eylem! Ramazan ayında Müslümanları hedef alacaklar

İslam düşmanı ırkçı gruptan domuz mangallı eylem! Ramazan ayında Müslümanları hedef alacaklar

İslam ve göçmen karşıtı bir grup olan 'Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar' (PEGIDA) hareketi Ramazan ayında iftar vaktinde cami önlerinde domuz pişirerek parti yapacaklarını duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 19:04

İslam dini ve Müslüman göçmen karşıtı olan 'Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar' (PEGIDA) hareketi Ramazan ayında her iftar saatinde cami önlerinde domuz mangalı yapacaklarını bildirdi. 

Hollanda'da faaliyet gösteren Müslüman örgütleri, belediyelerden, aşırı sağcı İslam düşmanı bu örgütün provokasyon eylemlerine izin vermemesini talep ederken, PEGIDA tarafından yapılan açıklamada, "Sağlık bahanesiyle yasaklanan gösterilere yeniden başlıyoruz" ifadelerine yer verildi. 

İslam düşmanı aşırı sağcı örgüt, Müslümanları provoke etmek için Hollanda'nın çeşitli bölgelerindeki camilerin önünde iftar saatinde domuz mangalı yapacaklarını açıkladı. 

İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili ne kadar, kaç km hızla gidiyor? İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili... Haberi Görüntüle

12 KENTTE MÜSLÜMANLARA SALDIRACAKLAR 

Ramazan mangal (BBQ) turu ismiyle 12 farklı kentte yapılacak eylem için 5 şehirde belediyelere başvuru yapan PEGIDA şu camilerin önünde provokasyon yapmak için hazırlanıyor: 

5 Nisan: Schiedam HDV Muradiye Camii
6 Nisan: Eindhoven Al - Fourqaan Camii
7 Nisan: Enschede Selimiye Camii
8 Nisan: Almelo Masjid Camii
9 Nisan: Nijmegen Eyüb Sultan Camii

İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir Haberi Görüntüle

CAMİ ÖNÜNDE DOMUZ PİŞİRECEKLER 

PEGIDA bütün eylemlerine saat 19.00'da başlayacağını ifade ederek, "İslam faşizmine karşı birlikte keyifli bir toplantı yapmak isteyen herkesi, bir şeyler yiyip içmeye davet ediyoruz" sözleriyle aşırı sağcı militanlara davet gönderdi. 

Hollanda'da faaliyet gösteren Müslüman dernekleri, PEGIDA'nın eyleminin provokasyon olduğunu ifade ederek tepki gösterdi. 

Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Haberi Görüntüle

PEGIDA PROVOKASYON PEŞİNDE

Hollanda Türkleri için Danışma Kurulu (IOT) yaptığı açıklamada PEGIDA'nın, "Müslümanları küçük düşürücü, aşağılayıcı eylemler düzenleyerek, olay çıkmasını sağlamak ve bu yolla kamuoyunun dikkatini çekmek istediğini" belirtti. 

Eindhoven Belediya Başkanı John Jorritsma, 2019 yılında PEGIDA'nın provokatif eylemine yasak getirmişti. PEGIDA yöneticileri bölge idare mahkemesine başvurarak bu kararın geri çekilmesini talep etmişti. 

Maldivler'de İsrail pasaportu yasaklandı! Dünya Gazze soykırımının finansör markalarına karşı boykot başlattı Maldivler'de İsrail pasaportu yasaklandı! Dünya Gazze soykırımının finansör markalarına karşı... Haberi Görüntüle

'RAMAZAN'DA BURAYA DOMUZLA GELMEYE NASIL CÜRET EDERSİNİZ'

Jorritsma, PEGIDA eylemine destek vermek istemediğini belirterek, "Provokasyon için gösteri yapmaya gelen insanların şehrimi ele geçirmesine izin vermeyeceğim. Ramazan günü domuz barbeküsüyle buraya gelmeye nasıl cüret edersiniz? Bunu vicdanıma anlatamam ve anlatmayacağım" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading