Yandex Metrica

İslam düşmanı Hint polisleri Müslümanları dövüyor! İktidar partisinden polislere övgü

İslam düşmanı Hint polisleri Müslümanları dövüyor! İktidar partisinden polislere övgü

Hindistan'da hükümet yetkililerinin Hz. Muhammed'e hakaret etmesi sonucu başlayan protestolarda gözaltına alınan göstericilerin gördüğü şiddet videoları gündem oldu. Dünyanın tepkisini çeken görüntülere ise iktidar partisi BJP üyesi Shalabh Tripathi ise övgüler dizdi.

Dünya

23.01.2024, 19:25

Hindistan'da polisin gözaltına alınan bir grup Müslümanın polis tarafından gördüğü işkence kameralara yansıdı. 

Sosyal medyada binlerce tıklanan videoda bir grup Müslümanın polis tarafından yan yana dizildiği ve sopalarla acımasızca dövüldüğü görüldü. 

İran'dan ABD'ye tehdit: 'Müdahil olursan üslerini hedef alırız' İran'dan ABD'ye tehdit: 'Müdahil olursan üslerini hedef alırız' Haberi Görüntüle

İKTİDAR PARTİSİ ÜYESİ DAYAK GÖRÜNTÜLERİNİ 'ASİLERE HEDİYE' DİYEREK PAYLAŞTI

BBC tarafından aktarılan bilgiye göre, İslam düşmanı iktidar partisi BJP'nin önde gelen üyelerinden Shalabh Tripathi'nin polisin Müslümanlara orantısız şiddet uyguladığı görüntüleri sosyal medyada paylaşıp "asilere hediye" olarak övmesinin ardından, video milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Masadaki plan sızdı! İşte İsrail, İran'ı böyle vuracak Masadaki plan sızdı! İşte İsrail, İran'ı böyle vuracak Haberi Görüntüle

SOPALARLA DÖVÜLÜYORLAR

Videoda dayak yiyen Müslümanların duvara yaslanarak, "Acıyor, acıyor... Hayır!" diye çığlık attığı görülüyor. 

Polisin gösteriler sırasında 30'dan fazla kişiyi gözaltına aldığı belirtilirken, Saif isimli bir gençte isyana karışmak, şiddeti kışkırtmak ve bir kamu görevlisini yaralamak gibi gerekçelerle suçlanıyor. 

Gözaltına alınanların aileleri ise dayak yiyen Müslümanların masum olduğunu ve serbest bırakılması gerektiğini belirtiyor. 

Bu adım dünya savaşı çıkarır: Yapay zeka destekli 'durdurulamaz İHA' daha derinleri vuracak Bu adım dünya savaşı çıkarır: Yapay zeka destekli 'durdurulamaz İHA'... Haberi Görüntüle

'BU BENİM KARDEŞİM'

Saif'in şiddete uğradığı videoyu izleyen küçük kardeşi Zeba, "Bu benim kardeşim, onu çok dövüyorlar, çok bağırıyor." diye konuştu. 

Diğer yandan Zeba, ziyaret ettiği gözaltındaki ağabeyinin vücudunda morluklar olduğunu belirtti. 

İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? Haberi Görüntüle

İSLAM DÜŞMANI İKTİDARDAN SES YOK 

Ayrıca parti yetkilileri veya BJP hükümeti konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, şiddet eyleminde bulunan polisler hakkında da bir işlem yapılmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading