Yandex Metrica

İşgalci İsrail Batı Şeria'da bu defa Filistinlilere ait tesisleri yaktı

İşgalci İsrail Batı Şeria'da bu defa Filistinlilere ait tesisleri yaktı

İsrail işgal politikalarına hız kesmeden devam ediyor. Batı Şeria’nın güneyinde bulunan El-Merkez kompleksine, İsrail güçleri tarafından baskın düzenlendiği, yerleşim ve tarım tesislerinin yıkıldığı belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 18:23

Filistinli Yerel Koruma ve Mücadele Komitesi Koordinatörü Fuad el-Amur yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin buldozer eşliğinde Batı Şeria'nın güneyindeki Yatta beldesinin doğusundaki "El-Merkez" kompleksine baskın düzenlediğini, yerleşim ve tarım tesislerini yıktığını belirtti. 

Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın etti: Ya istifa ya darbe Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın... Haberi Görüntüle

ÜÇ BÜYÜKBAŞ HAYVAN BARINAĞINI YIKTILAR

İsrail güçlerinin teneke çatılı üç büyükbaş hayvan barınağını ve tek odalı üç yapıyı yıktığını söyleyen Amur, İsrail yönetiminin hem ‘C bölgesinde ikamet izni vermediğini’ hem söz konusu tesislerin ruhsat almadığı bahanesini ileri sürdüğünü söyledi.

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

VELCE BELDESİNDEKİ BAZI DUVARLAR YIKILDI

Filistin Kurtuluş Örgütü'ne bağlı Ayrım Duvarı ve Yahudi Yerleşim Birimleriyle Mücadele Konseyi, yazılı açıklama ile İsrail güçlerinin Velce beldesinde bazı duvarları yıktığını aktardı.

ABD, Nijer'i terk ediyor: Artık askeri varlık barındırmayacak ABD, Nijer'i terk ediyor: Artık askeri varlık barındırmayacak Haberi Görüntüle

CALUD BÖLGESİNDE 1 FİLİSTİNLİNİN EVİNE SALDIRILDI

Konsey tarafından yapılan başka bir açıklamada ise Yahudi yerleşimcilerin Nablus kentinin güneyinde yer alan Calud köyündeki bir Filistinlinin evine saldırdığı, evi tahrip ettiği belirtildi. Konsey ayrıca, bölge sakinlerine ait evlerde oluşan tahribata ilişkin fotoğraflar yayınladı.

Ne F-35, ne Su-57 dünya KAAN için kuyruğa girecek: Türkiye artık 4. süper güç Ne F-35, ne Su-57 dünya KAAN için kuyruğa girecek: Türkiye... Haberi Görüntüle

‘İSRAİL’İN AMACI DAHA FAZLA FİLİSTİN TOPRAĞI ÇALMAK’

Filistin Dışişleri Bakanlığı da yazılı açıklamayla, Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik devam eden saldırılarına tepki gösterdi. Açıklamada İsrail'in amacının, daha fazla Filistin toprağını çalmak, ileri karakolların ve mevcut yerleşimlerin alanını genişletmek, Batı Şeria'nın kuzeyi ile merkezini ayıran devasa bir yerleşim bloğuna dönüştürmek olduğu vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading