Yandex Metrica

İran lideri Hamaney'den Avrupa'ya ırkçılık tepkisi! 'Savaş Ortadoğu'da olursa sorun değil ama Avrupa'da olursa sorun'

İran lideri Hamaney'den Avrupa'ya ırkçılık tepkisi! 'Savaş Ortadoğu'da olursa sorun değil ama Avrupa'da olursa sorun'

İran'ın lideri Ali Hamaney, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşta sivillere gösterilen ırkçı yaklaşımları eleştirdi.

Dünya

06.02.2024, 00:36

Hicri Şemsi takvime göre yeni yılın ilk günü Nevruz Bayramı sebebiyle devlet televizyonundan halka seslenen Ali Hamaney, iç ve dış politika ile ilgili değerlendirme yaptı. 

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar... Haberi Görüntüle

'UKRAYNA SAVAŞINDA BATI'NIN IRKÇILIĞINI HERKES GÖRDÜ'

Ukrayna'da Rusya'nın işgaline karşı Avrupalıların Ruslara ırkçı yaklaşımlar gösterdiğini belirten Hamaney, "Ukrayna'da yaşanan olaylarda Batı'nın ırkçılığını herkes gördü. Bakıyorsunuz, ülkedeki savaş sorunu nedeniyle göç etmek isteyip trene binecek insanların arasında beyaz-siyah ayrımı yapıyorlar." ifadelerine yer verdi. 

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

'BÖYLE APAÇIK IRKÇILIK GÖRÜLMEMİŞTİR'

Batılı gazetecilerin ise savaşın Ortadoğu'da olmadığı bu yüzden farklı hissettirdiğine dair yorumlarına tepki gösteren Hamaney, "Medyalarında bu seferki savaşın Orta Doğu'da cereyan etmemesinden duydukları üzüntülerini dile getiriyorlar. Yani onlara göre savaş eğer Orta Doğu'da olursa sorun değil, Avrupa'da olursa sorun. Böyle apaçık ırkçılık yapıldığı görülmemiştir." sözlerini kullandı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading