Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiltere Rusya'nın nükleer saldırısına karşı savunmasız! Putin o şehirleri vurabilir

İngiltere Rusya'nın nükleer saldırısına karşı savunmasız! Putin o şehirleri vurabilir

Ukrayna ile Rusya arasında başlayan savaşta ABD'nin ardından en çok askeri yardımda bulunan ve Putin ile bir barış ihtimalini yok etmek için her türlü çabayı gösteren İngiltere, şimdi Rusya'nın nükleer saldırı ihtimaline karşı endişeye kapılmış durumda. İngiltere merkezli Express gazetesi Rusya'nın İngiltere'yi nükleerle vurabileceği bölgeleri işaretleyen bir haber yayınladı.

Dünya

08.02.2024, 12:31

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş sonrası yaptırımlara başlayan İngiltere, ABD'den sonra Ukrayna'ya en fazla askeri destek veren ikinci ülke konumunda. 

Eski Başbakan Boris Johnson, Rusya ile Ukrayna'nın barış yapmaması için bütün enerjisini sarf ederken İngiltere gündeminde bugün Rusya'nın nükleer saldırısı için açık hedef olma korkusu bulunuyor. 

ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık yardım paketinde neler var? ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE 6500 NÜKLEER SİLAHTAN KORKMAYA BAŞLADI 

İngiltere merkezli Express gazetesi, İngiltere'nin Rusya'dan gelecek olası bir nükleer saldırıya karşı oldukça savunmasız olduğuna dikkat çektiği bir haberinde Rusya'nın 6500 nükleer silahının İngiltere'yi vurabileceğine dikkat çekiliyor. 

İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi Haberi Görüntüle

PUTİN İNGİLTERE'Yİ HEDEF ALABİLİR 

Söz konusu haberde Kremlin'in eski bir yetkilisinin İngiltere'yi hedef belirlemesi sonrası şu ifadeye yer verildi: 

Vladimir Putin, işgal başladığından beri birçok kez nükleer savaş hayaletini gündeme getirdi ve geçen hafta Rus kara kuvvetlerinin uğradığı son yenilgiler ışığında blöf yapmadığını ilan etti. Aynı gün, eski bir Kremlin yetkilisi, Birleşik Krallık'ın bir hedef olacağını açıkladı ve birçok kişinin bir nükleer saldırının tam olarak nereyi vuracağını merak etmesine yol açtı.

İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli atış... İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli... Haberi Görüntüle

'BU BİR BLÖF DEĞİL'

Putin, geçen Çarşamba günü yaptığı bir konuşmada şunları söylemişti: 

NATO üyelerinden bazı üst düzey yetkililer, Rusya'ya karşı kitle imha silahlarının, yani nükleer silahların kullanılmasının mümkün ve kabul edilebilir olabileceğine dair açıklamalarda bulundular.

Bu açıklamaları yapanlara şunu hatırlatmak isterim: Ülkemizin de çeşitli yüksek etkili silahları var, bazı açılardan NATO ülkelerininkinden daha güçlü ve ülkemizin toprak bütünlüğüne yönelik bir tehdit olması durumunda mutlaka hepsini kullanacağız. Rusya'yı ve halkımızı korumak için elimizdeki araçlar. Bu bir blöf değil.

Rusya, BMGK'nın uzay tasarısına veto etti! ABD tepki gösterdi: 'Uzaya nükleer silah yerleştirmek istiyorsunuz' Rusya, BMGK'nın uzay tasarısına veto etti! ABD tepki gösterdi: 'Uzaya... Haberi Görüntüle

'İNGİLTERE'Yİ SU ALTINA GÖMERİZ' 

Diğer yandan Rus devlet televizyonunda konuşan Dmitry Kiselyov, İngiltere'nin bir su altı nükleer saldırısı ile denize gömüleceğini belirtmişti. 

Daha yakın zamanlarda, Putin'in eski danışmanı Sergey Markov, geçen Çarşamba günü BBC'nin Today programında yaptığı konuşmada, İngiltere şehirlerinin Rusya için nükleer bir hedef olabileceğini iddia etti.

15 NÜKLEER ÜS İNGİLTERE'YE SALDIRI İÇİN HAZIRLANIYOR 

Mevcut dağıtımdaki modern Rus savaş başlıkları, Birleşik Krallık'ta teorik olarak her yere saldırabilir. Amerikan Bilim Adamları Federasyonu, Rusya'nın İngiltere'ye doğru fırlatılabileceği 15 nükleer üssü olduğunu tahmin ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading