Yandex Metrica

İngiltere'de sektörel işçi sorunu devam ediyor! Ülkede Noel öncesi kasap sıkıntısı yaşanıyor

İngiltere'de sektörel işçi sorunu devam ediyor! Ülkede Noel öncesi kasap sıkıntısı yaşanıyor

Brexit süreci ve koronavirüs salgınının etkisiyle başlayan akaryakıt krizi İngiltere'yi krize sürüklemiş durumda. Ancak başka sektörlerde de kriz kapıda. Ülkede şimdi de kasap krizi yaşanıyor.

Dünya

03.02.2024, 02:35

Benzin tedariki konusunda eksikliğin ortaya çıktığı ve istasyonlarda uzun araç kuyruklarının oluştuğu İngiltere, şimdi yeni bir krizle karşı karşıya.

Kasap sıkıntısının özellikle Noel arafesinde yaşanmaması için İngiliz hükümeti harekete geçti. İngiltere 'ithal kasap' arayışında.

Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere 'çatışmaya girin' çağrısı Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere... Haberi Görüntüle

HÜKÜMET BİN YABANCI KASAP ARIYOR

Kasap krizini gündeme taşıyan Times gazetesinin haberinde, İngiliz bakanların ülkeye 1000 kadar yabancı kasabın girmesine izin vermek için vize kısıtlamalarını hafifletme planını masaya yatırdıkları kaydedildi.

Ancak İçişleri Bakanı Priti Patel'in, endüstrinin serbest dolaşıma geri dönmek için daha geniş bir baskının parçası olduğu endişeleriyle vize kararına direndiği belirtildi.

the times

ABD'li General İsrail'e geldikten sonra Netanyahu: İsrail'e zarar veren herkesi vururuz ABD'li General İsrail'e geldikten sonra Netanyahu: İsrail'e zarar veren herkesi... Haberi Görüntüle

AYLIK MAAŞ 37 BİN LİRA

Haberde, Birleşik Krallık’ta donanımlı bir kasabın yılda 37 bin sterlin (yaklaşık 442 bin TL) kazanabildiği kaydedildi. Bu da ayda yaklaşık 3 bin sterline (37 bin TL) tekabül ediyor.

İngiliz Et İşleyicileri Birliği, endüstrinin yaklaşık 15 bin işçi açığı olduğunu söylüyor.

Açıklamada, "Bu yıl haziran veya temmuzdan itibaren Noel yemeği üretmemiz gerekiyordu ancak bunu şimdiye kadar yapmadık. Dolayısıyla parti yemeklerinde kıtlık olacak." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading