Yandex Metrica

İngiltere'de hava yolu sektörü bitmek üzere! Personel yetersizliği seferleri iptal ettiriyor

İngiltere'de hava yolu sektörü bitmek üzere! Personel yetersizliği seferleri iptal ettiriyor

İngiltere'de koronavirüs önlemleri kaldırılsa da etkileri hala devam ediyor. Önde gelen hava yolu şirketleri salgın izinleri sebebiyle personel bulamadığı için uçuşlarını art arda iptal etmeye başladı.

Dünya

23.01.2024, 19:05

İngiltere Kovid-19 önlemlerini kaldırsa da verilen izinler sebebiyle çok sayıda çalışanın izinli olması sonucu ülkenin ileri gelen hava yolu şirketleri uçuşlarını iptal etmeye başladı. 

İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu Haberi Görüntüle

ONLARCA SEFER İPTAL EDİLDİ 

British Airlines, bugün Londra'nın en büyük havalimanı olan Heathrow'dan kalkmasının planlandığı 78 uçuşu, easyJet firması da Gatwick Havalimanı'ndan kalkması planlanan 30 uçuşu iptal ettiğini bildirdi. 

İptal edilen seferler arasında, Amsterdam, Krakow, Bologna ve Berlin uçuşları da var. 

Masadaki plan sızdı! İşte İsrail, İran'ı böyle vuracak Masadaki plan sızdı! İşte İsrail, İran'ı böyle vuracak Haberi Görüntüle

PASKALYA ÜSTÜ HAVALİMANLARI KALABALIK

Paskalya sebebiyle uçuşların yoğun olduğu İngiltere'de havalimanında seferlerini bekleyen yolculara, "uçuşların salgın nedeniyle çalışabilecek personel yetersizliği sonucu gerçekleştirilemediği" ifadesiyle açıklama yapılıyor. 

İngiltere'nin bir diğer önde gelen hava yolu firması easyJet, geçen hafta sonu 222 tane uçuşunu iptal ettiğini duyurmuştu. 

Firmadan yapılan açıklamada, "Avrupa genelinde yüksek COVID-19 oranlarının bir sonucu olarak, tüm işletmeler gibi EasyJet çalışanları arasında da hasta olan çalışan sayısı yüksek seyrediyor" ifadelerine yer verildi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading