Yandex Metrica

İngiltere'de hastane önündeki araçta patlama! Taksi şoförü faciayı önledi

İngiltere'de hastane önündeki araçta patlama! Taksi şoförü faciayı önledi

Son dakika gelişmesine göre; İngiltere'de hastane önündeki araçta meydana gelen patlamanın ardından 3 kişi gözaltına alındı. İngiliz medyasına göre olayda hafif yaralanan taksicinin olası faciayı önlediği belirtiliyor.

Dünya

08.03.2024, 23:38

İngiltere'de Kuzey Batı Terörle Mücadele Polisi, Liverpool Woman's Hospital önündeki bir araçta patlama meydana geldi.

Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak tanınmalı' Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak... Haberi Görüntüle

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Patlamayla bağlantılı olduğu belirtilen 21, 26 ve 29 yaşlarındaki 3 erkeğin, Terörizm Yasası uyarınca gözaltına alındığını bildirdi.

Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele kameralara yansıdı: İşte o anlar... Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele... Haberi Görüntüle

TAKSİCİ FACİAYI ÖNLEDİ

Patlamanın meydana geldiği aracın taksi olduğu ve araçta bulunan yolcunun olay yerinde hayatını kaybettiği, yaralanan erkek sürücünün ise hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Sürücünü durumunun stabil olduğu belirtildi. İngiliz medyasında taksicinin bomba düzeneğini farkettikten sonra kendini araçtan atıp kapıyı kilitlediği ve olası faciayı önlediği belirtiliyor.

Olaya ilişkin görüntülerde otomobilin yandığı ve dumanların binayı kapladığı görülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading