Yandex Metrica

İngiltere'de ekonomik kriz endişe verici boyutlarda! Gıdalara elektronik kilit taktılar

İngiltere'de ekonomik kriz endişe verici boyutlarda! Gıdalara elektronik kilit taktılar

İngiltere'de ekonomik kriz derinleşince bir süpermarkette gıdaların üzerine hırsızlıkları önlemek için elektronik kilit takıldı. Bu önlem, ülke genelinde tepkiyle karşılandı.

Dünya

23.01.2024, 19:30

Rusya Ukrayna savaşı ve tedarik zincirindeki aksaklıklarla birlikte İngiltere'de ortaya çıkan ekonomi ve gıda krizi ülke genelinde endişe verici boyutlara ulaştı.

Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri dönmedikçe anlaşma yok' Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri... Haberi Görüntüle

ÜRÜNLERE ELEKTRONİK KİLİT TAKTILAR

İngiliz Daily Mail’de yer alan haberde, bazı süpermarket zincirlerinin peynir, et, tereyağı ve bebek maması gibi ürünlere elektronik barkod yapıştırıldığı ya da elektronik kilit takıldığı fotoğraflar yer aldı.

Aldi, Tesco ve Sainsbury’s isimli süpermarketlerde son dönemde fiyatların arttığına dikkat çeken fotoğraflarda 3.99 sterline (yaklaşık 81 TL) satılan bir kalıp peynirin etrafına elektronik kelepçe takıldığı görüldü. Gazete, bu fotoğrafın Aldi isimli market zincirinde çekildiğini yazdı.

ABD'li General İsrail'e geldikten sonra Netanyahu: İsrail'e zarar veren herkesi vururuz ABD'li General İsrail'e geldikten sonra Netanyahu: İsrail'e zarar veren herkesi... Haberi Görüntüle

BEBEK MAMASINA BARKODLU GÜVENLİK

Tesco’da bebek maması ve Co-Op’ta da kuzu etine benzer bir uygulama yapıldığı belirtildi.

Sainsbury’s isimli markette satılan 750 gramlık tereyağının fiyatının da kısa bir sürede 5.90 sterlinden (yaklaşık 120 TL) 7.25 sterline (yaklaşık 147 TL) çıktığı ifade edildi.

Sainsbury’s’in CEO’su Simon Roberts bir süre önce ülkede artan enflasyon nedeniyle maliyetlerin arttığını ve bunun müşterilere yansımaması için çalışmaların sürdüğünü söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading