Yandex Metrica

İngiltere'de Brexit krizi! 'Yabancı işçiye ihtiyacımız var'

İngiltere'de Brexit krizi! 'Yabancı işçiye ihtiyacımız var'

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecine büyük destek veren iş insanı Simon Wolfson, Brexit'in sonuçlarının beklediği gibi olmadığını söyledi. Ekonomik sorunlar hakkında konuşan Wolfson, yabancı işçilerin İngiltere'ye göç etmesine izin verilmesi gerektiğini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 22:15

İngiltere'nin önde gelen Brexit destekçilerinden Lord Simon Wolfson, Brexit'in beklediği sonuçları getirmediğini ve ülkenin ekonomik sorunları gerekçe göstererek hükümeti daha fazla yabancı işçinin girişine izin vermeye çağırdı.

'Amcamı yamyamlar yedi' diyen Biden'a Papua Yeni Gine'den cevap 'Amcamı yamyamlar yedi' diyen Biden'a Papua Yeni Gine'den cevap Haberi Görüntüle

BREXIT'E BÜYÜK DESTEK VERMİŞTİ

PLC patronu Simon Wolfson 2016'da İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmasına büyük destek vermişti.

İsrail karıştı! Esir aileleri aşırı sağcı siyonist Ben-Gvir'e saldırdı İsrail karıştı! Esir aileleri aşırı sağcı siyonist Ben-Gvir'e saldırdı Haberi Görüntüle

GÖÇE İZİN VERİLMEZSE ÜRETİM DURMA NOKTASINA GELECEK

Bugün BBC'ye konuşan Simon Wolfson İngiltere'nin ciddi ekonomik sıkıntılar çektiğini söyledi. İşgücü sorununa değinen Simon, şu şekilde konuştu:

Tarlalarda çürüyen ekinleri toplamak, aksi takdirde çalışamayacak olan depolarda çalışmak için bu ülkeye gelmek için sıraya giren insanlarımız var ve onları içeri almıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'taki temaslarına devam ediyor: Erdoğan, Irak Türkmen ve Sünni toplumu temsilcilerini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'taki temaslarına devam ediyor: Erdoğan, Irak Türkmen ve... Haberi Görüntüle

'VERİMLİ GÖÇE FARKLI BİR YAKLAŞIM GETİRMELİYİZ'

Wolfson İngiltere'nin AB'den ayrılmasından bu yana artan vergiler ve düşük ticaret ile ekonomik sorunları hakkında "Göç açısından kesinlikle istediğim Brexit değil" şeklinde konuştu.

Wolfson, İngiltere'deki çoğu insanın göç konusunda pragmatik bir görüşe sahip olduğunu ve daha fazla yabancı işçiye karşı olmadığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading