Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngiltere'de benzin krizi! Ronaldo bile mağdur oldu

İngiltere'de benzin krizi! Ronaldo bile mağdur oldu

İngiltere'de petrol krizi devam ederken 36 yaşındaki Cristiano Ronaldo bile mağdur oldu. Manchester'de bir benzinlikte yaklaşık 7 saat bekleyen Ronaldo'nun şoförü, tek bir damla dahi benzin alamadan istasyondan ayrıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:03

İngiltere'nin Avrupa Birliğinden ayrılması sonrası AB vatandaşı TIR ve kamyon şöförü sürücülerinin sayısının azalmasıyla birlikte ülkedeki akaryakıt tedarikinde büyük problemlere yol açmıştı. Şöför eksikliğinin tedarik zincirini bozması İngiltere'de son bir haftadır uzun yıllardır görülmemiş benzin kuyruklarının oluşmasına neden olmuştu. İngiliz hükümetinin aldığı tedbirlere rağmen metrelerce kuyruklar oluştu vatandaşlar çileden çıktı. Hatta Londra'da bir sürücü sırada öne geçmeye çalıştığı gerekçesiyle başka bir şoföre bıçak çekti.

Son 6 yılın en güçlü fırtınası Dünya'yı vuruyor! Güneş'te şiddetli... Haberi Görüntüle

7 SAAT BEKLEDİ

İngiltere'deki benzin krizi Cristiano Ronaldo'yu da mağdur etti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Ronaldo'nun özel şoförü de kuyrukta saatlerce bekledi. Manchester'de bir benzinlikte yaklaşık 7 saat bekleyen Ronaldo'nun şoförü, tek bir damla dahi benzin alamadan istasyondan ayrıldı.

Rusya'da seçimler başladı! Navalni destekçileri sokaklara indi: Sınırda tansiyon yüksek Haberi Görüntüle

AMACINA ULAŞAMADI

Öğleden sonra saat 14.20 civarında benzin istasyonunda objektiflere takılan 220 bin pound değerindeki Bentley marka lüks araç, akşam saat 21.00 sularına kadar benzinlikte bekledi. Yaklaşık 7 saat bekleyen araç, hiçbir çalışanın ilgilenmemesinin ardından amacına ulaşamadan geri döndü.

Moskova'daki terör saldırısında acı bilanço: Ölü sayısı artıyor Haberi Görüntüle

''RONALDO BİZİMLE AYNI GEMİDE''

Olayın görgü tanıklarından bir vatandaş, konuyla ilgili The Sun'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Cristiano Ronaldo o kadar zengin olmasına rağmen bu krizde bizimle aynı gemide" 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

''SAATLERCE BEKLEMKTEN BIKMIŞ GÖZÜKÜYORDU''

Ronaldo'nun şoförünün saatlerce yağmur altında beklediğini ifade eden görgü tanığı, ''Ronaldo'nun şoförü ve korumaları saatlerce benzin alabilmek için beklediler ancak amaçlarına ulaşamadılar. Çekip gittiler. Adamlardan ikisi yağmur altında saatlerce beklemekten bıkmış gözüküyordu" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading