Yandex Metrica

İngiliz sağlık sistemi çöküyor! 90 yaşındaki kadın 40 saat ambulans bekledi

İngiliz sağlık sistemi çöküyor! 90 yaşındaki kadın 40 saat ambulans bekledi

İngiltere'de sağlık sisteminin vehametini gösteren bir olay yaşandı. 90 yaşındaki kadının düşme nedeniyle çağırdığı ambulansın 40 saat sonra geldiği ortaya çıktı. Skandal bununla sınırlı değil. Aynı bölgede başka bir vakanın ise 15 saat boyunca ambulans beklediği öğrenilirken İngiliz sağlık sistemi yeniden eleştiri oklarının hedefi oldu.

Dünya

23.01.2024, 19:42

İngiltere'de sağlık sistemi her geçen gün kötüleşiyor. 

Sık sık personel açığı, yetersiz ve kalitesiz hizmet kapasitesiyle eleştirilen Ulusal Sağlık Sistemi bu defa büyük bir skandal patlak verdi. 

İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu dünyayı teyakkuza geçirdi İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu... Haberi Görüntüle

90 YAŞINDAKİ KADIN 40 SAAT AMBULANS BEKLEDİ

Cornwall bölgesinde meydana gelen olayda 90 yaşındaki bir kadının 40 saat boyunca ambulans beklemesi ülkede infial yarattı.

Bölgede yaşayan Stephen Syms’in 90 yaşındaki annesi, geçtiğimiz pazar günü düşünce ambulansa haber verildi. Beklenen ambulans, salı günü geldi.

Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak tecrübeli paralı asker aranıyor Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak... Haberi Görüntüle

'SİSTEM TAMAMEN BOZULMUŞ, GÖZDEN GEÇİRİLMESİ GEREK'

Yaklaşık 40 saat ambulans beklemek zorunda kaldıklarını belirten Syms, “90 yaşında annemle sıkıntı içinde oturup durumunun ne olduğunu bilmeden beklediğimiz için çok üzüldük. Sistem tamamen bozulmuş, gözden geçirilmesi gerek.” dedi.

Syms annesinin daha sonra ambulansla Royal Cornwall Hastanesi'ne götürüldüğünü söyledi.

O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu: Nükleer silah kullanabilir! O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu:... Haberi Görüntüle

YAŞLI KADIN AMBULANSTA DA 20 SAAT BEKLETİDLİ

Royal Cornwall Hastanesi'ne götürülen kadının, 20 saat boyunca araçta kaldığı öğrenildi.

Burada bir süre bekletildikten sonra annesine kalça kırığı teşhisi konulduğunu ve ameliyat olması gerektiğini ifade etti.

Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Haberi Görüntüle

BİR BAŞKA SKANDAL 

Aynı bölgede yaşayan başka bir kadın ise 87 yaşındaki babasının geçtiğimiz pazartesi günü düşmesi sonucu çağırdıkları ambulansı 15 saat beklemek zorunda kaldıklarını açıkladı.

87 yaşındaki adamın ambulans beklerken derme çatma bir sığınağa bırakıldığı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading