Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngiliz Parlamentosu karıştı! Johnson'un özrüne karşılık istifası istendi

İngiliz Parlamentosu karıştı! Johnson'un özrüne karşılık istifası istendi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, katıldığı partilerle ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Milletvekillerinden özür dileyen Johnson, endişeleri gidermek için gerekli değişiklikleri yapacağına dair söz verdi.

Dünya

23.01.2024, 18:44

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Başbakanlık binasında düzenlenen ve Kovid-19 kısıtlamalarının ihlal edildiği partilerle ilgili yayınlanan raporu kabul ettiğini belirtip, milletvekillerinden özür diledi. 

Johnson, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Sue Gray'in hazırladığı raporun yayınlanmasının ardından Avam Kamarası'nda açıklamalarda bulundu. 

Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha: İsrail ordusuna katılan vatandaşlar... Haberi Görüntüle

'RAPORU KABUL EDİYORUM'

Gray'in raporunu tam olarak kabul ettiğini ifade eden Johnson, "Doğru yapamadığımız şeyler ve bu meselenin ele alınış şekli için üzgün olduğumu söylemek istiyorum" diye konuştu. 

İşgalci İsrail Gazze'de yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırını bombaladı: 12 ölü Haberi Görüntüle

ÖZÜR DİLEMEK YETMEZ

Johnson insanların kendisine karşı olan öfkesini anladığını ifade ederek, "Özür dilemek yetmez. Bu, aynada kendimize bakmamız ve öğrenmemiz gereken bir an" diyerek, Başbakanlık Konutu ve Kabine Ofisi'nde gerekli değişiklikleri yapacağını bildirdi. 

Almanya'da skandal yasa: Vatandaşlık alabilmek için İsrail ve Yahudilikle ilgili... Haberi Görüntüle

ESKİ BAŞBAKANDAN JOHNSON'A TEPKİ 

Parlamentoda konuşan eski İngiltere Başbakanı Theresa May'de liderlerin kurallara uyma konusunda örnek olması gerektiğini ifade ederek, "Johnson Ya kuralları okumadı, ya kuralları anlamadı ya da onun için geçerli olmadığını düşündü. Hangisiydi?" diye konuştu. 

Moskova'yı kana bulayan teröristlerin Türkiye'ye neden geldiği belli oldu Haberi Görüntüle

RAPOR ZATEN EN KÖTÜ SONUCU ORTAYA ÇIKARDI

Ana muhalefet olan İşçi Partis'nin lideri Keir Starmer'de sözünü tutması gerektiğini ifade ederek, "Ancak raporun açıklanan halinin mümkün olan en kötü sonuç olduğu zaten aşikar." değerlendirmesinde bulundu.

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de bir evi hedef aldı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

'JOHNSON POLİSİN ARKASINA SIĞINIYOR'

Halkın, Johnson'un istifasını istediğini belirten Starmer, Johnson'un bu durumdan utanmadığını ve polis soruşturmasının arkasına sığındığını iddia etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading