Yandex Metrica

İlk maymun çiçeği vakasının kaçarak ABD'ye gittiği ortaya çıktı

İlk maymun çiçeği vakasının kaçarak ABD'ye gittiği ortaya çıktı

Meksika'da 29 Mayıs'ta ortaya çıkan maymun çiçeği virüsünün ilk tespit edildiği kişinin hastaneden kaçarak ABD'ye gittiği açıklandı. Yetkililerin, durumu Birleşik Devletler Hastalık Kontrol Merkezine (CDC) aktardığı ve ABD'deki doktoruyla temasa geçtiği kaydedildi.

Dünya

23.01.2024, 22:09

Meksika basınında yer alan habere göre, Puerto Vallarta kentindeki tıp merkezinde tedavi gören 48 yaşındaki ABD uyruklu kişi gizlice merkezden ayrıldı.

Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Haberi Görüntüle

MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ SAPTANAN HASTA KAÇTI

Jalisco Sağlık Bakanlığı, hastanın maymun çiçeği belirtileri göstermesinin ardından başlangıçta; öksürük, titrem ve yüzünde, boynunda, gövdesinde yaralar olduğunu belirtti.

Sekreterlikten yapılan açıklamada, "Bu hastalık şüphesi göz önüne alındığında, numuneleri alması ve kendisini izole etmesi talimatı verildi, ancak reddetti ve üniteden kaçtı." ifadesine yer verildi.

O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu: Nükleer silah kullanabilir! O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu:... Haberi Görüntüle

HASTA ABD'YE GİTMİŞ

Sağlık yetkilileri, durumu Birleşik Devletler Hastalık Kontrol Merkezine (CDC) aktardığı ve ABD'deki doktoruyla temasa geçtiği kaydedildi.

ABD'nin Dallas şehrine gittiği anlaşılan hasta, tatilini geçirmek için eşiyle beraber 27 Mayıs'ta Puerto Vallarta'ya gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading